torstai 4. tammikuuta 2018

HEI 2018!


Mä en luvannut itselleni mitään tänä vuonna. Tää vuosi alkaa muutenkin melkein heti niin suurilla muutoksilla etten oikein tiedä miten päin pitäisi olla, tai että olenko edes valmis näin isoon elämänmuutokseen. Se on vain hypättävä pää edellä keskelle uusia haasteita ja yritettävä parhaansa. Mulla on neljä päivää kotona oloa jäljellä ennen kuin seison aikuisten oikeesti koulussa miettimässä että mitähän tästä oikeen tulee, lastemme totutellessa uuteen päiväkotiin.

Mulla on kuitenkin odotuksia tälle vuodelle. Odotan todella paljon opiskelua, sitä että pääsen oppimaan uutta, saan haastaa itseni täysin uudella tavalla ja tehdä jotain millä on tulevaisuuden kannalta suuri merkitys.

Odotan viikonloppuja, että voi joko vaan ottaa rennosti tai lähteä yhdessä ilman kiirettä jonnekkin perheen kanssa. Uskon että yhdessä vietettävä aika nousee entistä tärkeämmäksi uuden arjen myötä.

Odotan häämatkaa, toukokuun lopussa suuntaamme Jonden kanssa kahdestaan Italiaan muutamaksi päiväksi ja tästä tuleekin meidän ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatkamme.

Odotan Jempun kanssa vietettäviä viini-iltoja, että päästään juoruumaan kaikki uudet ja vanhat asiat toisillemme uuden Temptation Island Suomi kauden pyöriessä taustalla ja mietitään miten selvitään koulussa ilman toisiamme.

Oon varma että tästä vuodesta tulee vaikea mutta sitäkin mielenkiintoisempi. Toivottavasti tästä vuodesta tulee kuitenkin yhtä huikea kuin viimekin vuodesta, ellei jopa huikeampi. Hyvää uutta vuotta 2018, toivottavasti se on kaikille täynnä kaikkea ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti