maanantai 15. kesäkuuta 2015

Eniten ärsyttää kaikki

Mä heräsin tänään todellakin väärällä jalalla. Sen kunniaksi voisin listata asioita mitkä mua ärsyttää noin niin kuin yleisesti tässä elämässä, enemmän tai vähemmän.

Syljeskely - Mä en voi sietää tätä tapaa ja aina mielessäni irvistelen ällötyksestä kun ihmiset syljeskelevät pitkin maita ja mantuja. Hyi.

Hyttysen ininä - ketäpä se ei ärsyttäisi? Lisäksi se yksi pieni hyttynen eksyy aina korvan viereen juuri kun on nukahtamaisillaan, miksi?

Ihmiset ketkä sanovat että soittavat ja katoavat sitten maan päältä - toisin sanoen soittoa ei kuulukkaan sovittuna ajankohtana koska "ainii joo mä unohdin." Tähän samaan kategoriaan voisi laittaa ihmiset ketkä eivät osaa vastata puhelimeen. Ikinä.

Kaahailevat bussikuskit - vaunujen kanssa varsinkin on hurjan mukavaa tasapainoilla kun kuski joutuu tekemään äkkijarrutuksia, kuka olisi arvannut että ehkä bussipysäkillä onkin joku joka haluaa bussin kyytiin, ennennäkemätöntä.

Ohituskaistalla matelevat autoilijat - sen nimi on ohituskaista ihan syystä. Sunnuntaisuharit siirtyköön oikealle kaistalle katselemaan maisemia.

Aivastuksen tunne - etkä sitten saa aivastusta aikaiseksi joten nenää kutittaa seuraavan vuoden. Äärettömän ärsyttävää.

Ihmiset ketkä tukkivat kulkuväylän - mielestäni ihmisilläkin pitäisi olla ohituskaistat. Kaupassa pirkkapetteri haluaa koluta jokaikisen hyllyn tuotteen eikä päästä ketään ohi sillä tukkii kärryillään koko käytävän, muut saavat luvan odottaa tai valita toisen reitin. Yritä siinä olla ärsyyntymättä.

Oma valittaminen - välillä se oikeasti alkaa ärsyttämään ja sitten ärsyttää enemmän että sain itse itseni ärsyyntymään. Nyt sana ärsyttää alkaa ärsyttämään. Jospa siis lopetan tähän ja ajattelen sitä että ärsyttävä maanantai on pian ohi.


2 kommenttia: