torstai 25. kesäkuuta 2015

Äidin vapaapäivä

Jonden äiti tuli tänään aamukymmeneltä hakemaan Oliverin päiväksi heille joten mä olin siis yksin Bambin kanssa siihen asti kunnes Jonde tuli töistä kotiin.

Aloitin aamuni käymällä kaupassa ostamassa arkisia asioita mitkä ovat unohtuneet kauppareissuilla. Kotiin tultuani istuin koneella hetken popittaen itsekseni kaikenlaista musiikkia, blogeja rauhassa lukien sekä batterya juoden. Aikani istuessa lähdin Bambin kanssa pitkälle lenkille, oli ihanaa kävellä rauhassa, ainoat vastaantulijat olivat kaksi muuta koiranulkoiluttajaa, muuten tiet ammottivat tyhjyyttä. Löysin myös uusia metsäreittejä jota aion hyödyntää tulevaisuudessakin.


Lenkin jälkeen linnottauduin sängylle aamiaisen kera katselemaan tämän hetkistä lempparisarjaani; make it or break it. Sarjan teinimäisyydestä huolimatta olen armottoman koukussa, muutama ilta on venähtänyt pikkutunneille asti kun on ollut pakko katsoa "vain yksi" jakso lisää.
Ehdin myös napsia itsestäni mitä noloimpia selfieitä ennen kuin Jonde tuli kotiin töistä. Juotiin kahvit ja käytiin saunassa ilman mitään kiirettä. Pian sen jälkeen Oliver tuotiinkin jo kotiin ja nyt sama ihana arki jatkuu.





Vaikka itsekseen oleminen on oikein rentouttavaa niin on se kuitenkin ihanaa kun koko perhe on kotona, ei haittaa vaikka Oliverilla on jokin esiuhma päällä. vähän väliä kuuluu huutoa kun poitsu ei jostain kumman syystä saa koskea pistorasioihin. Hyvää yötä, mä poistun nyt koneelta ja vietän vielä hetken aikaa perheeni kanssa ennen kuin Oliver menee nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti