tiistai 18. elokuuta 2015

Muskari, humppa humppa, hei!

Me oltiin tänään ensimmäistä kertaa muskarissa. Opettajana toimi hyvin määrätietoinen ja reipas täti ja tunsin samantien että nyt ollaan löydetty oikeaan paikkaan. Muskari kesti puolisen tuntia, lapsia oli yli kymmenen ja fiilis oli hyvä. Oliver söi kättä koko muskarin ajan, tuijotteli ihmeissään pianoa soittavaa opettajaa ja yritti tarttua muita lapsia kädestä kiinni. Pari kertaa poika taputti iloisesti ja yritti jorata laulujen tahtiin, tosin tanssiminen alkoi aina vasta kun laulu oli loppu, hauskaa pikkuisella kuitenkin näytti olevan.

Muskari kestää onneksi pitkälle ensi kevääseen asti. Opettaja lupasi myös joulujuhlan sekä syysloman, ihan kuin koulussa. Mä jotenkin palasin ajassa taaksepäin aikoihin kun itse kävin muskarissa, vaikka olinkin kovin pieni niin jollain tavalla muistan sen muskariluokan hajun sekä kaikki piirileikit.

Muskarin loputtua tarjoiltiin viereisessä huoneessa vanhemmille kahvia ja lapset saivat leikkiä leluilla. Oli hauska nähdä miten Oliver leikki toisten lapsien kanssa, ei tosiaan olla ennen oltu paikassa missä on noinkin monta samanikäistä pikkulasta. Hetken aikaa annoin pojan telmiä muiden kanssa(lue: katsoin ettei Oliver revi leluja muiden käsistä) jonka jälkeen mentiin kaupan kautta kotiin.
Varsin onnistunut ensimmäinen muskari enkä malta odottaa taas seuraavaan kertaan, mä oon varmaan enemmän innoissani kuin tällä hetkellä päiväunia nukkuva lapseni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti