maanantai 24. elokuuta 2015

Rapumestarit

Meillä oli lauantaina elokuisena perinteenä taas rapujuhlat. Hassua että nämä olivat Oliverillekin jo toiset, tosin viime kerralla poika oli vasta kuukauden ikäinen pirpana joka nukkui sitterissä. Nyt Oliverkin oli jo mukana mutustamassa paahtoleipää sekä salaattia, rapu ei pientä nirsoilijaa miellyttänyt vaan se lensi kaaressa terassin lattialle. Poika viihtyi hyvän aikaa syöttötuolissa ja jos tylsyys iski niin oli sylejä mistä valita.


Bambi ei tykännyt siitä että ei päässyt pöydän ympärille jalkoihin hääräämään, koira osoitti mieltään kaivamalla sisällä multaa kasveista ja merkkailemaan paikkoja, muutaman kerran jouduin siivoamaan tämän ah-niin-kiltin koiran jälkiä samalla kun muut jatkoivat rapujen kanssa taistelua. Miehet joivat miehekkäänä pari snapsia, mun alkoholilla lotraaminen jäi pariin siemaisuun viiniä. Jälkiruoaksi oli vielä mustikkapiirakkaa joka kyllä kruunasi muutenkin niin herkullisen aterian.


Kotona oltiin vasta vähän yhdeksän jälkeen ja Oliverkin saatiin nukkumaan vasta puoli kymmenen aikaan. Poika kävi hieman ylikierroksilla illalla eikä meinannut nukahtaa mutta onneksi väsymys vei aika pian voiton, mäki taisin olla hieman uupunut sillä silmät alkoivat lupsahtelemaan jo yhdentoista aikaan, unen päästä sain kiinni tosin vasta yhden aikaan.

Huomenna meillä onkin taas muskari, viikko vierähtää ihmeen nopeesti! Hyviä öitä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti