perjantai 30. kesäkuuta 2017

SEA LIFE

Me käytiin tänään poikien ja Jonden veljien kanssa Sea Lifessa. Käytiin siellä viimekin vuonna siskoni ja Oliverin kanssa kun olin viimesilläni raskaana ja voin sanoa että tällä kertaa reissu sujui hieman helpommin kun iso maha ei ollut tiellä. Arvoimme Korkeasaaren ja Sea Lifen välillä mutta päädyttiin jälkimmäiseen pilvisen taivaan ja kovan tuulen takia. Oliverista oli kivaa päästä matkustamaan taas junalla ja esikoisemme hihkui joka kerta kun juna ajoi ikkunan ohi.

Hai-allas sekä iso hummeri olivat suurimmat hitit, ainakin Oliverin mielestä. Mä taas olisin voinut tuijotella kuumottavia jätti-kokoisia mureenoita ikuisuuden. Noel tajusi pari kertaa että nenän edessä on joku iso kala mutta kiinnostus ei tainnut olla kovin suuri, sen verran reteesti pikku herra nojaili rattaissa ja katseli kattoon.






Sea Lifen jälkeen kierrettiin vielä Linnanmäki ja Oliver pääsi ajelemaan autokarusellissa kerran. Kummisetä sponssasi myös kierroksen kolikolla toimivassa autossa. Käveltiin hassujen peilien edessä mutta ne taisivat viihdyttää meitä aikuisia enemmän kuin lapsia, samalla kun me naureskeltiin ja otettiin kuvia peilin edessä huusi Oliver että "mennään jo!"



Tää päivä oli super kiva ja musta on ihanaa että kummisedät pääsivät viettämään laatuaikaa kummipoikiensa kanssa. Oliver ainakin nautti kun sai "isojen poikien" seuraa ja itku tuli kun piti lähteä kotiin päin. Onneksi poikien kummeista löytyy niitä, jotka haluavat oikeesti viettää aikaa Oliverin ja Noelin kanssa. Ei olisi voinut olla parempaa päätöstä kesäkuun lopulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti