keskiviikko 23. elokuuta 2017

LOPPUKESÄN KUULUMISIA

Elokuu on ollut erittäin hiljainen blogin osalta, kovaa vauhtia lähestyvät häät sekä hullut lapseni vievät kaiken ajan. Jotenkin absurdia että kymmenen päivän päästä olen aviovaimo, rouva. Nämä seuraavat päivät on täytetty kaikenlaisella tekemisellä joten aikaa lorvailuun ei juurikaan ole. On koemeikkiä, tallinnan matkaa, kerhoa, hammaslääkäriä, rapujuhlaa ja vihkimisharjoituksia.

Oliverilla alkoi tosiaan kerho pari viikkoa sitten. Esikoisemme nauttii siellä olosta täysin rinnoin ja sanoo joka päivä että "minä haluaisin joku päivä taas kerhoon". Aloitus on mennyt paremmin kuin uskalsin toivoa ja kerhosta haettaessa ovesta tulee aina iloinen poika. Oon nyt jo satavarma siitä että kerhoon ilmoittautuminen oli paras päätös tähän hetkeen. Musta on ihanaa että ryhmä ulkoilee aina hetken ennen kuin siirtyvät sisätiloihin askartelemaan, leikkimään, laulamaan tai maalaamaan.


Koko kuukausi ei kuitenkaan ole ollut pelkkää häihin valmistautumista tai kerhon ihmettelemistä. Käytiin Jempun ja kaikkien neljän pojan kanssa lasten museossa viime viikolla ja voin kyllä suositella sitä lämpimästi. Lapset tosiaan oli otettu huomioon, sillä kaikkeen esillä olevaan sai koskea ja varsinkin laivan ajaminen oli poikien keskuudessa hitti. Aion todellakin mennä poikien kanssa uudestaan esimerkiksi ensi vuonna, ilmainen sisäänpääsykin takaa sen että siellä vierailee mielellään useamminkin kuin kerran.



Ollaan myös puistoiltu ahkerasti, nähty kavereita, vietetty polttareita sekä eletty aivan tavallista arkea. Musta on ihanaa että kohta on taas syksy, tänään ilmassa tuoksui syksyn raikas kasteen tuoksu ja mut valtasi niin miellyttävä hyvänolon tunne ettei sitä voi edes sanoin kuvailla. Palaan vielä syksyn ylistämiseen myöhemmin, nyt toivotan kuitenkin vielä hyvää loppukesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti