tiistai 9. syyskuuta 2014

Bambi and the baby

Kun aloin odottamaan minimiestä, aloin myös miettimään että mitenköhän Bambi suhtautuu tulokkaaseen. Bambi ei ollut koskaan eläessään ollut vauvan kanssa tekemisissä saatika sitten pikkulastenkaan kanssa. Raskausaikana Bambi ei noteerannut mahaa ainakaan sen kummemmin, joten ajattelin että eihän se nyt tajuu että siellä joku on. Kuitenkin loppuraskaudesta se alkoi aina makoilemaan kuono mahan päällä, ja näytti kuin olisi yrittänyt kuullostella että mikäköhän siellä möyrii.

Kun minimies ensi kertaa saapui kotiin, oli Bambi kuono kiinni pinnasängyssä. Heti alusta alkaen kiinnostuttiin todella paljon että mikä tuo pieni ihminen oikein on. Pikkuhiljaa huomasin että Bambin nukkumapaikka siirtyi jäbän sängyn viereen tai alle, nykyään iltaisin jos vauva nukkuu jo makkarissa kun me hengataan olkkarissa, on Bambi könynyt makkariin mahdollisimman lähelle beben sänkyä.

Lievää mustasukkaisuutta olen myös huomannut vauvan myötä. Jos joku istuu vauva sylissä niin tulee Bambi samantien tökkimään kuonolla tätä henkilöä kerjäten myöskin huomiota. Kuitenkaan en pidä tätä huonona asiana sillä se ei mene yli, tottahan toki koirallekkin sitä huomiota pitää antaa vaikka vauva talossa onkin!

Pienoinen vahtivietti taitaa olla myös päällä vauvaa kohtaan. Kun ollaan kotona, ja joku toinen ihminen kuin minä tai Jonde pitää vauvaa sylissä, tarkkailee Bambi herkeämättä sekä seuraa mukana että mihin sitä vauvaa nyt viedään. Muutenkin Bambi on hyvin paljolti kiinnostunut minimiehestä, tökkii kuonolla, makoilee vierellä ja kovasti yrittää saada jonkinlaista kontaktia meidän pikku bebeen.

Meillä siis on sujunut varsin mallikaasti arki koiran ja vauvan kanssa, toivotaan että jäbän kasvaessa kaikki sujuu yhtä hyvin. Ihanaa tiistaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti