torstai 18. syyskuuta 2014

Oliver 2kk

Maanantaina meillä oli 2kuukautis neuvola, ja tiistaina Oliver saavutti kahden kuukauden iän. Saatiin myös vihdoin itsellemme omahoitaja, joten enää ei tarvitse pomppia tädeiltä toiselle ja kertoa aina uudestaan että millainen vauvamme onkaan.

2kk mitat:

Paino: 4500g(4020g)
Pituus: 54,5cm(52,5cm)
Päänympärys: 37,2(36)

Neuvolatädin merkinnät:
"Terhakka poika, tarkkaan seuraa valoja. Hymyillyt, ääntelee. Hyvä jäntevyys. Kasvua seurataan."

Pituutta oli tullut hieman liian vähän joten sitä seuraillaan nyt tovi, neuvolatäti sanoi kyllä että ei syytä huoleen, kuullemma normaalia että näin nuorella vauvalla pituus heittelehtii. Rotarokote suun kautta annettiin kanssa ja meitä varoteltiin ylimääräisestä vatsakivusta seuraavat viisi päivää, vielä en ainakaan ole huomannut että Oliverin vatsaan koskisi enempää kuin ennen.

Mitä meidän kaksi kuukautta vanha nappula sitten osaa? Vaikka ja mitä, ainakin mun silmissä. Koko ajan huomaa uusia asioita mitä toinen on oppinut. Meillä hymyillään jo päivittäin ja nauruakin yritetään jo kovasti. Päänkannattelu on myös hyvällä mallillaan ja nyt onkin mukavampi katsella ympärille kun näkee enemmän ja korkeammalta. Pari päivää sitten alkoi suunnaton jokeltaminen ja välillä puheelle ei näy loppua. Leikkimattokin alkaa kiinnostamaan paljon enemmän kuin ennen, nyt selvästi huomaa kuinka Oliver tuijottelee jotain tiettyä virikettä aivan tohkeissaan.


Niin se pikkuinen vain kasvaa, kohta huomataan että ollaankin jo teini-iässä, no ehkä ei nyt sentään. Mukavaa torstaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti