torstai 25. syyskuuta 2014

Meidän päivä

Vaikka arki ei vieläkään suju täysin rutiinilla, onhan Oliver vasta vähän päälle kaksi kuukautinen, on se kuitenkin helpottunut huomattavasti. Nyt syödään jo aika paljolti samoihin aikoihin, päiväunet ajoittuvat myös samoille aikahaarukoille ja nukkumaankin mennään suht samoihin aikoihin joka päivä. Tältä näyttää siis meidän arki!

9:15 Oliver herää ja nousen itsekin vaihtamaan vaipan sekä syöttämään pikkuisen. Ensimmäistä kertaa ikinä yö on sujunut ilman yöheräämistä, ja Oliver on nukunut 11h putkeen, mitä luksusta! Laitan pikkumiehen sitteriin jotta saan keittiön siivottua, keitän käytetyt pullot ja päästän koiran pihalle. Sen jälkeen onkin taas vaipanvaihdon aika ja samalla vaihdan Oliverille päivävaatteet ylle. Hetken aikaa lepertelen tyhmästi minimiehelle, joka vastaa hymyilemällä, jokeltamalla sekä raajojen heiluttelulla, ihana ilopilleri <3 Sitten tuleekin taas uni ja mä ehdin syödä aamupalaa samalla kun selailen uusimpia blogijulkaisuja.

12:30 Jonde tulee kotiin koulusta. Postin mukana on saapunut vaukirjojen ensimmäinen paketti ja mä pääsen tutkimaan sitä sekä samalla ärsyttämään Jondea, joka istuu koneella, pälättämällä niitä näitä.

13:45 Oliver herää päikkäreiltä, vaipan vaihto sekä ruokkiminen on taas vuorossa samalla kun katsotaan täykkäreitä. Kohta onkin ruoanlaiton vuoro, Jonde on meillä se joka kokkaa joten hän menee laittamaan ruokaa kun mä pidän seuraa pikku jäbälle, ensin täytyy vaihtaa body sillä vanha on jo pulautuksesta märkä. Oliver viihtyy hyvin leikkimatolla, katsoen ihmeissään roikkuvia esineitä.

15:00 syödään aurakanakastiketta ja riisiä, Oliver hengailee edelleenkin leikkimatolla ja kohta huomataan että pikkuinen alkaa väsymään. Lähdetään koko perheen voimin kauppaan kävelemään, Bambi saa sutjakkaasti pikku ulkoilulenkin samalla. Jäbä on hetken hereillä ja jaksaa ihmetellä taivasta mutta nukahtaa nopsaan vaunuihin. Mennään Jonden kaveria vastaan joka jatkaa samaa matkaa meille kahvittelemaan, Oliver jatkaa uniaan pihalla.

17:45 Oliver herää, taas vaipanvaihto sekä ruokailu. Samaan aikaan Oliverin kummisetä aka Jonden veli sekä hänen tyttöystävänsä saapuvat, myöskin kahvittelemaan. Täytän tiskikoneen ja laitan pyörimään, juodaan kahvit ja katsellaan salkkareita samalla kun Oliver menee sylistä syliin tyytyväisenä.

Vieraat lähtevät, aihdan vaipan sekä yöpuvun pikkujäbälle ja hetken Oliver jaksaa vielä hengailla tyytyväisenä sylissä.

20:15 alkaa todellinen käninä, syötän jäbän ja laitan yöunille vähän puoli yhdeksän jälkeen.

Siinä meidän päivä pähkinänkuoressa, näin ne yleensä menevätkin, tosin joka päivä ei meillä kyllä käy näin paljon porukkaa kylässä, se on mukavaa vaihtelua! Nyt odotan että Jonde tulee takaisin ulkoilmasta ja jatketaan täykkäreiden tuijottelua, hyvää yötä!




2 kommenttia:

  1. Etkö imetä? Miksi? :) Imetitkö ollenkaan, vai etkö halunnut? Vai loppuiko imetys sinusta riippumattomista syistä? Tupakoitko? Tupakoiko Jonde? Hienoa, että Oliver nukkuu jo noin hyvin! :) Onko sulla paljon äitikavereita? Tai kavereita joilla on saman ikäisiä lapsia? Anteeksi monet kysymykset, toivottavasti jaksat vastata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Imetin kaksi viikkoa ja mielelläni olisin imettänyt pidempään mutta maito loppui kuin seinään, tiedä sitten mistä johtuen. Juu molemmat poltetaan, ite sorruin taas imetyksen loputtua. Ei pahemmin löydy vertaistukea lähipiiristä, ainoastaan parilla kaverilla on itse lapsia, toki on mukavaa kun edes löytyy jonkin verran samanikäisiä :)

      Poista