perjantai 24. maaliskuuta 2017

KEVÄT-PERJANTAI

Me käytiin tänään taas vaihteeksi lääkärissä Noelin vähän liiankin hyvin toimivan mahan sekä Oliverin pahentuneen yskän takia. Onneksi kuitenkin keuhkot ja korvat olivat ok ja Noelkaan ei osoita mitään kuivumisen merkkejä. Lääkäri totesi että menkää vaan normaalisti mutta jos yleisvointi laskee niin heti päivystykseen. Alkaa pikkuhiljaa riittää tää sairastelukierre, pari kuukautta on jo aika pitkä aika olla jatkuvasti huolissaan.

No mutta, onneksi päivä kuitenkin on ollut hyvä. Käytiin Jempun ja Peetun kanssa kirjastossa sekä kaupassa. Kotiin tultuamme annoin Oliverin katsoa hetken netflixiä samalla kun siivosin ja Noel veteli unta palloon. Päätettiin Oliverin kanssa saada ihan kunnon kevätfiilis, joten laitettiin esikoisen kanssa rairuohot kasvamaan kahteen eri kippoon. Toinen pääsi keittiönpöydälle ja toinen Oliverin huoneeseen itämään.



Noel heräsi jonkin ajan kuluttua ja söi lounasta kaksi tuntia myöhässä. Onneksi päivällinen kuitenkin maistui samaan aikaan kuin yleensä ja rytmi näyttää taas olevan oikealla mallillaan, tossa vieressä pikkuinen nyt nukkuu vikoja päikkäreitä. Kuopuksemme on oppinut ryömimään ja musta on huvittavaa kun yhtäkkiä keittiössä puuhaillessa jalan vierestä löytyy pieni sinisilmäinen lahkeesta nykijä.


Ihanaa kun ulkona tuoksuu jo ihan kevät ja aurinko laskee vasta iltaa kohden. Bambikin on seonnut tapansa mukaan kaikista hajuista ja lenkit ovat yhtä päätöntä juoksemista. Huomenna olisi tarkoitus käydä Jempun kanssa pari kirppistä läpi ja ajattelin ottaa Noelin mukaan, Oliver saa viettää kahdenkeskeistä aikaa iskänsä kanssa.

Mahtavaa viikonloppua tyypit, toivottavasti teidän mieli on yhtä korkealla kuin mun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti