keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

8KK LÄÄKÄRINEUVOLA

Meillä oli tänään lääkärineuvola. Soitin eilen uuden ajan toivossa sillä molemmat pojat ovat edelleenkin super räkäisiä ja yskäsiä, mutta koska uusi aika olisi mennyt vasta parin viikon päähän ja kaiken lisäksi ihan eri alueelle päätin että mennään tänään nyt kuitenkin sillä molempien vointi on kuitenkin ihan hyvä ja kahdeksan kuukauden ikäkin on jo ylitetty pari viikkoa sitten.

Mitat (suluissa 7kk):

Paino: 8225g (7480g)
Pituus: 71,6cm (69cm)
Päänympärys: 45,2cm (44,5cm)

"Hienosti kasvava miehenalku. Sydän ja keuhkot normaalit. Kovasti jutustelee. Kivekset +/+. Normaali neuvolaseuranta."


Noel on oikea sydäntensulattaja. Juttua riittää koko ajan vaikka luulisi että vauveli jää ilman puheenvuoroa meidän papupata esikoisen kanssa. Ryömiminen sujuu mutkitta ja koko ajan saa olla siirtämässä pois alimmilta dvd-hyllyiltä, johtojen luota tai sulkemassa pyykkihuoneen sekä vessan ovia. Muutenkin Noel vääntelee itseänsä mielenkiintoisiin asentoihin. Suosituin on tällä hetkellä joogasta tuttu "alaspäin katsova koira" mitä harjoitetaan joka päivä vähintään kymmenen kertaa.


Tällä hetkellä Noel käyttää samaa vaatekokoa mitä Oliver käytti vuoden ikäisenä. Hauskinta on mennä rikkomaan isoveljen leikit ja ylipäätään seurata Oliverin tekemisiä. Kaikki minkä käsiinsä saa menee suuhun josta löytyy neljä hammasta. Koko ajan pitää olla haukkana ettei kuopuksemme tukehdu pikkukiviin tai pölypalloihin, vaikka imuroinkin lähes päivittäin niin aina jostain löytyy jotain suuhunlaitettavaa, vaikka sitten muurahainen joka onnistui pakenemaan imuriputkea.
Lempilelu on varmaankin koiranluu. Hyvänä kakkosena tulee kaikki mistä lähtee ääntä ja autot. Kuopuksemme pahoittaa mielensä jos ei saa tehdä jotain, esim syödä johtoja tai koiranruokaa mutta muuten pikkuinen on oikein aurinkoinen persoona. Väsymyskin tosin aiheuttaa aikamoisia draamoja. 

Seuraava neuvolakäynti onkin vasta vuoden ikäisenä, hullua että kolmen ja puolen kuukauden kuluttua meidän toisenkin lapsen vauvavuosi on ohi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti