tiistai 11. helmikuuta 2014

Vaunujen ihmettelyä

Mä tiedän että on vielä aikaista ajatella rattaiden/vaunujen ostoa mutta mieluummin liian aikaisin kun liian myöhään, eikö? En ole ennen ajatellut miten vaikeaa rattaiden osto onkaan(toisaalta ei ole ollutkaan syytä ennen kuin nyt) ja mitä kaikkea pitää ajatella: asuinaluetta, onko hissiä vai ei, liikkumista edes takaisin, julkisilla vai autoa käyttäen, paljonko tilaa ne vievät jne. 
Nyt sitten rupesinkin miettimään mitkä olisi meille paras vaihtoehto ja huh että olen nyt pihalla. Erilaisia vaunumalleja on liikaa, värivaihtoehtojakin löytyy vaikka millä mitalla ja miten mä nyt löydän ne juuri meille täydelliset vaunut?

Väreinä haluisin jotain klassista ja kaiken kanssa yhteensopivaa, ihan perus värejä, ei mitää yliampuvaa, mustaa/ruskeata/valkoista/harmaata. 
Yhdistelmävaunutkin kuullostaa sopivilta meidän talouteen. Sopii vastasyntyneestä eteenpäin eikä uusia vaunuja tarvitsisi ostaa koko ajan.

Alla muutamat vaunut mihin oon tällä hetkellä tykästynyt(kuvat netistä). Hinnat eivät ehkä ihan kohtaa silmästä silmään meidän taloudellisen todellisuuden kannalta, mutta ainakin on jonkinlainen pohja millä perusteella lähteä niitä omia vaunuja etsimään.
Brio Happy Superior 902-933e

Emmaljunga - Edge Duo Combi alk. 885e

Nana Vagabund n. 500e

Nana Vagabund n. 500e
Toki yritetään löytää vaunut mahdollisimman hyvällä hinta- laatusuhteella, onneksi aikaa vielä jonkin verran löytyy näin isojen päätösten tekemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti