torstai 20. helmikuuta 2014

Neuvolaa ja muuta

Tänään oli siis toinen neuvolakäynti. Otettiin normimitat, paino oli laskenut kilolla ja hemoglobiini oli vähän alhasempi kun mitä pitäisi. Vaikka syönkin tällä hetkellä suositeltua monivitamiinivalmistetta niin mut määrättiin syömään vielä lisäksi rautatabletteja koska kuullemma hemoglobiini tulee laskemaan entisestään raskauden edetessä.

Kuunneltiin vauvan sydänääniä, oli ihanaa kuulla se töminä mikä siitä kuuluu, ihan kun tyyppi olisi bongorumpujen kanssa siellä juhlinut kun tömisi niin kovaa. Tämä dopleri mikä mulla kotona on, sillä kuulee ainoastaan sen virtauksen eikä itse sydämen lyöntejä, joten taas sain kuulla jotain uutta. Syke vauvalla oli +138, mistä neuvolatäti totesi vaan että hyvä on, go masuasukki! Nyt mennään siis viikoilla 18+0.
Saatiin myös ajat perhevalmennukseen, ensimmäinen onkin jo maaliskuun puolivälissä.

Mitä muuta meidän viikkoon kuuluu? Mä oon löytänyt leipomisen salat ja leivoinkin meille mustikka-vadelmapiirakkaa ja eilen innostuin kokeilemaan omia sämpylöitä.

Kävin myös moikkaamassa aina niin söpöä kummipoikaani, ja huhhuh sitä kasvun määrää. Muistan kun poika oli vastasyntynyt käärö joka tuhisi itsekseen. Nyt Kaapo on jo melkein vuoden ikänen reipas poika joka nousee tukea vasten ja juttelee minkä kerkeää. Niin se aika vaan rullaa.
Käytiin Jempun kanssa myös Babystylessä katsomassa vaunuja ja muuten vaan haaveilemassa vauvajutuista. On se ihanaa kun on joku joka on yhtä innoissaan pikku masuasukista kun mä itsekin(ellei jopa enemmänkin?) ja on itse saanut kokea raskauden ihan lähiaikoina.
Kaapo <3
Tänään vielä mun pikkusisko tulee täällä käymään mutta muuten varmaan vaan otetaan rennosti, kivaa torstaipäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti