sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Aurinko, aurinko, aurinkooo

Vihdoinkin saatiin kunnon aurinkoinen viikonloppu, näitä lisää kiitos! Mä ehdin tekemään paljon viikonlopun aikana mikä oli mukavaa vaihtelua ainaiseen kotona kyhjöttämiseen. Perjantaina vietettiin ilta Jonden kanssa kotona jalkapalloa katsoen, tosin kumpikaan meistä ei peliä tainnut seurata, mua se ei pahemmin kiinnosta sekä keskitin huomioni siskoni kanssa whatsappaillen ja Jonde hölötti muita juttuja mulle.

Lauantaina suuntasin Jennin, aka masuasukin tulevan kummitädin kanssa hietsun kirppikselle, katsomaan josko tehtäisiin jotain löytöjä. Kirppikseltä itseltään ei tarttunut mitään mukaan mutta löydettiin molemmat uudet kuoret kännyköihin, samanlaiset molemmille, tottakai! Kierreltyä aikamme myyntipöytiä päätettiin mennä viereiseen puistoon istumaan aurinkoon ja nauttimaan jäätelöstä. Oli ihanaa pitkästä aikaa vain rupatella asioita maan ja taivaan väliltä, ollaan Jennin kanssa tunnettu sen kymmenen vuotta, kaikki viime tapaamiset ovat jääneet harmillisen lyhyiksi, joten oli ihanaa viettää kiiretöntä aikaa rakkaan ystävän kanssa pitkästä aikaa.


Kyllä, noteeraan kynsieni huonon kunnon, ajattelin korjata asian tänään tai huomenna
RV 37+2
Tänään suunnattiin taas hyvän sään ja isäni ansiosta veneilemään. Tällä kertaa mukana olivat molemmat siskot joten kanamainen papatus ja tyttömäinen kikatus oli taattu. Mä rakastan nauraa tyhmille jutuille siskojeni kanssa Jonden ja isän pyöritellessä silmiään, tajuamatta mille me tällä kertaa hihitellään. Syötiin taas veneruokaa, pasta carbonaraa pussin muodossa, sekä otettiin paljon tyhmiä ja ei-niin-tyhmiä kuvia. Täydellinen kesäsunnuntai!





Nyt mä lähden viemään Bambia iltalenkille ja sen jälkeen olenkin valmis kaatumaan sohvalle loppuillaksi, olo on sen verran nuukahtanut. Ihanaa sunnuntai-iltaa sekä alkavaa arkea kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti