lauantai 12. heinäkuuta 2014

Viikko pähkinänkuoressa

Tää viikko on ollut täynnä menoa ja jännitystä. Ajattelinkin tehdä pienimuotoisen postauksen mitä se on pitänyt sisällään, sillä olen ollut tämän viikon ajan julman laiska ja jättänyt blogin kakkoseksi nauttiessani aurinkoisista säistä.

Maanantaina käytiin Jonden ja pikkujäbän tulevan kummisedän kanssa Korkeasaaressa. Ilma oli mitä mainioin mutta eihän niin kuumalla kelillä passaa sinne mennä, melkein kaikki eläimet joko nukkuivat tai olivat jossain varjossa piilossa kuumuutta. Muutama jännä eläin bongattiin kuitenkin ja sain ihan kivoja kuvia napsittua. Käytiin myös ravintola Pukissa syömässä, ruoka oli, joskin hieman hintavaa, niin silti todella maukasta!



Jonden "friendsie" leopardin kanssa



Tönkkönä koska olokin oli varsin tönkkö
Tiistaina aloitin pienimuotoisen projektin. Meillä seinät ammottaa aika lailla tyhjyyttä, enkä kyllä enää viitsi niitä tauluilla täyttääkään sillä edelleenkin haaveilen isommasta asunnosta. Kävin kuitenkin ostamassa uudet piirrustustussit joilla kelpaa töhertää, ja niinpä ajattelin tehdä taulut family, love sekä life. Kaksi ensimmäistä olenkin jo saanut valmiiksi, tosin en ole vielä kehystänyt niitä, ja kolmas odottaa että inspiraatio taas nostaa päätään.

Keskiviikkona ihana ystäväni Jenna ilahdutti mua tulemalla kylään. Hän oli juuri palannut Hollannista ja toi myös masuasukille ihania tuliaisia sekä lahjoja, jotain uutta, jotain vanhaa ja tottakai jotain futispelien kunniaksi.

Torstai-iltana mua alkoi supistelemaan muutaman minuutin välein sekä alaselkää polttelemaan. Olin jo melkein varma että nyt täytyy lähteä synnyttämään, mutta koska olo ei ollut niin tukala etten olisi kestänyt ilman kipulääkkeitä päätettiin vielä tunnustella tilannetta. Koko yö sekä seuraava aamu meni kyllä tukalien supistusten parissa ja nukkumisesta ei oikein tullut paljoakaan, mutta ne  helpottivat ajan myötä ja täällä ollaan vielä yhdessä paketissa. Voin kyllä kertoa että iski pienoinen paniikki päälle että joko se bebe sieltä tulee!

Eilinen ilta meni herkkuja syöden ja stand-uppia katsoen netin ihmeellisestä maailmasta. Tänään olisi tarkoitus lähteä Sea-lifeen ihmettelemään eväkkäitä, mutta saa nähdä kuinka aktiivisia ollaankaan. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti