maanantai 2. maaliskuuta 2015

Viikonlopun tunnelmat

Meillä oli ihan mahti viikonloppu, täydellinen helmikuun lopetus! Perjantaina Oliver meni hoitoon Jonden vanhemmille joten me suunnattiin taas kerran huikealle räppikeikalle. Tuttuja pomppi sieltä täältä halailemaan, lavalla myllersi kavereita sekä Jonde ja aika kului liiankin nopeasti. Lauantai aamuna mulla ei onneksi ollut minkäänlaisia oloja perjantain juhlimisesta ja oli ihanaa taas saada oma pikku vauva kotiin. Ennen kuin Oliver tuotiin kotiin löhösin sohvalla katsoen Gilmoren tyttöjä kun Jonde kävi jossain tapahtumassa, tein lihamureketta pitkästä aikaa ja mutustin mutakakkua, mitä muuta voi väsynyt nainen toivoa aamupäivältä.



Lauantaina tosiaan oltiin ihan vaan kotona, leikittiin Oliverin ja Bambin kanssa, katsottiin stand-uppia netflixistä ja syötiin lihamureketta. Mä rakastan viikonloppuja kun ei ole kiire nukkumaan sillä Jondella ei ole töitä, vaikka pitäähän Oliverin kanssa herätä kuitenkin yleensä jotenkin aikaisin, jäbä nukkui kuitenkin yhdeksään asti sunnuntaina joten mekin saatiin hyvät unet.


Sunnuntaina käytiin tavan mukaan mun vanhemmilla syömässä ja Oliver sai viettää hetken aikaa toistenkin isovanhempiensa kanssa. Ilta kului mukavasti vanhoja kotivideoita katsoen siskojeni kanssa ja edelleenkin naurattaa meidän tyhmät kommentit videoihin liittyen, ei ole siskojen voittanutta!

Nyt mä syön vihdoin jotain kun pikkumuru nukkuu päiväunia, vaikka harmaa arki alkoi taas on mieli valosaa, mukavaa maaliskuista maanantaita!

2 kommenttia: