maanantai 29. toukokuuta 2017

4 VUOTTA

Tänään on tasan neljä vuotta siitä kun päätettiin että aletaan seurustelemaan parin kuukauden tapailun jälkeen. Vaikka meidän suhde sai vakavamman käänteen vain vähän päälle viiden kuukauden seurustelun jälkeen, ollaan onneksi edelleenkin tällä samalla tiellä, enkä haluaisi ollakkaan millään muulla polulla.


Meidän elämä rullaa aika vaivattomasti. Ollaan löydetty selkeä tapa toimia yhdessä, ja vaikka riitoja sekä kinasteluja tulee niin osataan luovia niiden läpi ja löytää taas se yhteinen sävel. Meillä on kasvatuksen suhteen aika samanlainen linja, tosin toinen meistä on vähän lepsumpi kuin toinen. Siivouksen ja järjestyksen suhteen ollaan ihan kuin yö ja päivä mutta sitten taas huumorimme kohtaa täysin. Luottamus suhteessa on myös vahvana tekijänä, Jonde on mulla se ihminen kehen luotan vanhempieni ohella eniten ja se tyyppi joka on merkittynä lähiomaiseksi jos jotain tapahtuu.

Vaikka neljä vuotta on lyhyt aika tuntuu kuin olisin tuntenut tämän miehen koko elämäni, klisee mutta totta. En epäile hetkeäkään sanoa alttarilla tahdon kolmen kuukauden kuluttua. Kyllä mä toivon että meidän tarina on se joka päättyy lauseeseen: ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti