tiistai 5. elokuuta 2014

Kiire on huono tekosyy?

Olen laiminlyönyt blogini aivan totaalisesti ja nytpä olisi tarkoitus herätellä se uudestaan henkiin. Aikomukseni ei missään vaiheessa ole ollut tarkoitus jättää postaamatta mutta viimeiset viikot ovat vetäneet minut aivan totaalisen loppuun minkä takia en ole blogia viitsinyt sen enempää stressata. En tiennytkään että kahteen viikkoon voi mahtua näin paljon kiirettä. Toki pikkumiehen hoitaminen vie kaiken ajan mutta siihen päälle hoidettiin kiireellinen muutto(saatiin espoosta vihdoin ja viimein kauan kaivattu isompi asunto) sekä jouduttiin kokemaan pikkumiehen kanssa pelottavia hetkiä sairaalassa, onneksi kuitenkin kaikki on nyt hyvin eikä pojalla ole hätäpäivää!

No mutta, miten meillä menee noin yleisesti ottaen? Hyvin mutta väsyneesti. Jonde käy päivisin töissä joten olen päivät yksin minimiehen kanssa. Musta tuntuu että jäbä on jollain lailla isäkorea, äidille on kiva kiukutella ja känistä mutta heti kun isämies saapuu kotiin on vauva tyytyväinen kuin mikä, käninä on tiessään. Poitsu on myös saanut toivottua painoa, eilen meillä oli neuvola-aika ja poika painaakin nyt 3160 grammaa! Muutenkin kaikki näytti hyvältä.

Kaikki tuntuu vieläkin hyvin uudelta ja jännältä vauvan kanssa. Joka kerta kun vauva rupeaa itkemään olen vieläkin vähän pihalla että mikä on hätänä. Turhia meidän minimies ei kyllä kitise, enimmäkseen käninä johtuu nälästä tai jos masussa on ilmaa. Väsymystä vastaan taistellaan aina välillä ja sehän on sitä suurinta hupia, ainakin öisin. Mitään selkeetä rutiinia ei vielä tietenkään ole, mutta pikkuhiljaa yritetään vauvalle opettaa mikä on yö ja mikä päivä, öisin ei jäädä höpöttelemään eikä turhia vaihdella vaippaa. Pojalle kuitenkin taitaa vieläkin päivä olla yö ja toisinpäin, mutta eiköhän se ajan myötä tule hänelle tutuksi.

Yritän nyt pitää postaustahdin tiuhempana ja kertoilla elämän kulusta minimiehen(ja tietty ison miehen) kanssa. Tästäkin postauksesta tuli nyt tällainen paluu blogielämään tyyppinen, elikkä hiukka sekava mutta eiköhän se tästä. Nyt menenkin taas tuijottelemaan meidän söpöä bebeä joka huomenna onkin jo huimat kolme viikkoa vanha(!), ihanaa tiistaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti