perjantai 6. helmikuuta 2015

"Kiireinen" viikko

Musta tuntuu että ollaan touhuttu Oliverin kanssa paljon kaikkea tällä viikolla, ja muutenkin olen itse liikkunut enemmän paikasta toiseen. Maanantaina kokeilin ensimmäistä kertaa pilatesta ja itse asiassa yllätyksekseni pidin siitä aika lailla, mukavan rauhallista mutta silti tarpeeksi haastavaa. Kävimme maanantaina myös Jonden äidin kanssa ostamassa muutamia uusia ihania vaatteita Oliverille.

Tiistaina siivottiin, vaihdettiin lakanoita ja vietettiin aikaa ihan vain perheen kesken. Harjoiteltiin istumista sekä ryömimistä, tosin ryömiminen junnaa paikoillaan mikä johtaa kiukkukohtaukseen, onneksi jomman kumman syli auttaa aina pahimpaan.


Keskiviikkona käytiin vanhempi-vauva jumpassa ja taas kerran se osottautui mitä parhaimmaksi aktiviteetiksi. Siitä jatkettiin kävellen mun vanhemmille kahville äitini sekä sikoni kanssa. Oliver näytti taas uusia taitoja mummilleen ja leikki mun ja siskojeni vanhoilla leluilla. Loppupäivä meni Oliverin kanssa leikkiessä kun Jonde oli tappoflunssassa.

Torstaina käytiin kaverini kanssa Helsingissä kahvilla ja uskaltauduin vihdoinkin ottamaan Oliverin mukaan. Reissu meni kuin unelma, koko matkan sinne Oliver nukkui vaunuissa, heräsi kun päästiin istumaan ja oli ihanan pirteänä syöttötuolissa, katseli ohikulkijoita naureskellen ja yritti repiä ystävääni hiuksista. Takaisin mentäessä Oliver kiukutteli hetken mutta se johtui puhtaasti siitä että vauva paralla tuli kuuma kun haalari piti laittaa takaisin päälle. Olen kuitenkin hyvin ylpeä bebstämme joka niin hienosti jaksaa istua ja kuunnella aikuisten juttuja.


Tänään kävin siskoni kanssa pelaamassa sulkista josta jatkoin matkaani moikkamaan kummipoikaani ja Jemppua. Teki hyvää istua, juoda kahvia ja naureskella vanhoille videoille ilman että tarvitsi huolehtia vauvasta, Jonde sai viettää laatuaikaa poikansa kanssa. Kaapokin oppii uusia sanoja koko ajan ja luonnetta siltä pikkupojalta ei kyllä puutu, iihanan menevä poitsu, saan olla ylpeä kummilaposestani! Muutenkin mulla jäi todella kotoisa fiilis tänpäiväisestä vierailusta ja saman tien kun sieltä lähdin mulla jäi ikävä Jemppua ja Kaapoa, ihmeen nostalginen olo. Onneksi ensi maanantaina taas nähdään!


Nyt jatkan sosialisoimista kun meillä on kaveri kylässä, mukavaa viikonloppua joka iikalle!

P.s. Tämä oli mun 100 postaus, taputukset sille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti