keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Unettomat Espoossa

Pääsiäinen jätti meidän perheelle yllätyksen, nimittäin ah niin ihanan flunssan. Tällä hetkellä kaksi kolmesta henkilöstä on kipeenä, onneksi mä olen vielä välttynyt tältä voimia vievältä, nenän hanaksi muuttavalta vaivalta. Jonde on tämän viikon kotona mutta en raaski kuitenkaan kokonaan kaataa lastenhoitoa ja kotitehtäviä mieheni niskaan, onhan sairasloma kuitenkin sitä sairastelua varten. Oliverista huomattiin eilen että poika oli hyvin kiukkuinen ja räkä valui poskella asti. Hampaiden tulo saattaa myös vaikuttaa mielentilaan, ikenet puskevat nimittäin jo neljättä hammasta vaikka kolmas tuli läpi vasta pari päivää sitten, mutta taitaa se ihan tavallinen ärsyttävistä ärsyttävin flunssakin vaivata vauvaamme.

Viime yö meni tosiaan sängyn ja Oliverin huoneen välillä juosten. Niistäjä oli ahkeraan käytössä yöllä sillä välillä kuullosti kuin pinnasängyssä olisi nukkunut possu lapsemme sijaan. Peiton alta kuului myös ihmeellistä mölinää, milloin itkua ja milloin suoraa aiaiaiai-valitusta. Vielä kahden aikoihin saatiin juottaa pojalle vettä sekä yrittää ottaa lapsi väliimme nukkumaan, tosin siitä ei tullut yhtään mitään muuta kuin että vauvamme innostui repimään nenää, hiuksia sekä potkimaan Jondea mahaan ja huutamalla hei vähän väliä.

Nyt poika on onneksi hyvällä tuulella, tosin hengitys rohisee välillä ja nuha valuu jaloissa asti, jos tauti ei pian ala helpottamaan taitaa olla lääkärireissu edessä. Toivotaan että flunssa helpottaisi molemmilla ja että mä välttyisin siltä kokonaan.

Mä menen keittämään kahvia josko sillä saisin Jonden herätettyä, aurinkoista keskiviikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti