maanantai 13. huhtikuuta 2015

Viikonlopun saldo

Viikonloppu oli hyvin toimelias ja kiva. Yhtenäkään päivänä ei kökötetty sisällä ainoastaan, vaan päästiin ulos ihan kunnolla. Perjantaina saatiin vihdoin ja viimein piha siivottua. Piha ei ollut missään edustuskunnossa kun tänne muutettiin mutta saatiin tosiaan nyt vasta aikaiseksi siivota se sellaiseen kuntoon että siellä on mukava olla. Lumien sulattua pihalta löytyi jos jonkinlaista roskaa ja tavaraa, nyt suurimmat jutut on siiretty pihavajaan ja siivottu piha siistiksi. Olen enemmän kuin tyytyväinen loppu tulokseen sillä se tosiaan näyttää nyt paremmalta kuin koskaan ennen.

Koska olin energinen ja ärsyttävän pirtsakka vielä perjantai-iltanakin, kävin vielä purkamassa energiaa spinningtunnilla. En ole ennen kovinkaan paljoa pitänyt spinningistä enkä ole älynnyt sen hohtoa, mutta nyt innostuin siitä uudella tavalla, voin sanoa että ainakin siinä saa hien pintaan!

Lauantai-aamun aloitin tehokkaalla core-tunnilla. Keskivartalo kiitti ja oli hyvin kipeä seuraavana päivänä. Käytiin lauantaina myös perheen kesken pienellä kävelyllä, istuttiin pihalla jonkin aikaa ja paistateltiin aurinkoa. Illalla katsoin vielä muodostelmaluistelun MM-kisat yle arenaalta, voin sanoa että meinasi itku tulla kun katsoin mahtavia ohjelmia, kyllähän sitä luistelua ikävä tulee aina välillä. Jondekin jaksoi katsoa mun kanssa joten ilta oli täydellinen kun höpöteltiin niitä näitä.





Sunnuntaina aloitin aamun menemällä Jempun ja hänen äitinsä kanssa suurelle lastenvaate/tarvike kirppikselle. Muutaman löydön Oliverille teinkin ja erittäin halvalla kaiken lisäksi. Harmikseni en kuitenkaan kevätkenkiä vielä löytänyt vauvallemme, etsintä siis jatkukoon. Menimme perinteen mukaan vielä vanhemmilleni syömään iltapäivällä, Bambi sai juoksujensa takia jäädä yksin kotiin mököttämään ja vanhempieni koira nuoriherra Frasier sai ihmetellä itsekseen ryömivää vauvaa. Syötiin mahat täyteen ja lähdettiin ähkyssä kotiin, ihan kuin aina. Illalla Oliverin mentyä nukkumaan katsottiin vielä Jonden kanssa leffaa ja hihiteltiin tapamme mukaan omille tyhmille jutuille.


Nyt taas alkoi arki normaaliin tapaan, onneksi Jemppu ja Kaapo tulivat heti aamusta pitämään meille seuraa pariksi tunniksi. Oliver taisi herätä päiväuniltaankin sopivasti joten menenpä nostamaan nuhaisen pikkumiehen pois pinnasängystä. Aurinkoista viikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti