lauantai 3. lokakuuta 2015

Perhepäivä

Käytiin tänään Oliverin, Jempun sekä Kaapon kanssa muskarimessuilla. Ensimmäiset 45 minuuttia laulettiin jonka jälkeen syötiin lounas ja jatkettiin muiden aktiviteettien parissa. Oliver oli oikein innoissaan lauluista ja vielä enemmän siitä että mummikin oli paikalla(työnteossa tosin). Aina mummin naaman nähdessään Oliver alkoi hymyilemään ja sanoi innoissaan "hei".

Lounaan jälkeen lähdettiin pihalle katsomaan paloautoa ja Kaapo pääsi jopa sisälle istumaan. Kesti hetki ennen kuin poika suostui tulemaan sieltä ulos, onhan se nyt aika siistiä istua paloautossa! Ulkona oli myös koiria nimellä halihauvat ja niitäkin Kaapo silitteli innoissaan. Oliver ei oikein jaksanut innostua paloautosta taikka koirista, alkoi väsymys painamaan poikaa sen verran.


Kaiken kaikkiaan oikein mukava lauantai aamupäivä vietetty ihanassa seurassa, pitäisi useamminkin käydä tällaisissa lapselle suunnatuissa tapahtumissa, Oliverkin on jaksanut hymyillä siitä asti kun heräsi päiväunilta, taisi lapsikin viihtyä vallan mainiosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti