torstai 18. helmikuuta 2016

Lääkärineuvola 18+5

Tänään aamusta kävin lääkärintarkastuksessa, käynti itsessään kesti noin viisi minuuttia sillä odottaessani mittasin itse verenpaineen sekä painon. Lääkäri ainoastaan tarkasti kohdunsuun tilanteen sekä kunnteli vauvan sykkeet.

Painonmuutos/viikko: 290g
RR: 126/81
Syke: 140
Pissa: Puhdas



Musta tuntuu että maha on pompannut viime päivien aikana esiin. Edestä päinkin huomaa jo että maha pömpöttää. Eihän tuo mikään suuri todellakaan ole, näytän vieläkin hiukan siltä että olisin vetäissyt pari pussillista karkkia liikaa. 

Vauvan liikkeet ovat eilisestä lähtien tuntuneet paljon selkeämmin. Hieman ennen kahtatoista yöllä vauva selkeästi herää ja alkaa monottamaan eri puolille. Pari kovempaa potkuakin olen jo tuntenut mutta ulospäin ne eivät vielä tunnu. Vauva on myös aamuvirkku sillä kuuden aikaan möyrintä tuntuu selkeästi. Muistan että Oliverilla oli aika samanlainen rytmi mahassa. Päivisin en ehdi tunnustelemaan pahemmin että potkiiko vauva sillä Oliver pitää mut kiireisenä, parhaiten liikkeet siis tuntuvat kun itse pääsen makaamaan.

Meillä on meneillään sukulaisviikko sillä äitini sisko miehensä kera tuli pitkästä aikaa käymään Suomessa. Oltiin mun vanhemmilla kahvittelemassa eilen Oliverin kanssa koko päivä ja tänään mennään päivälliselle koko perhe. Kivaa torstaita, mä kumoan mukillisen kahvia nyt kun Oliverkin nukahti rattaisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti