maanantai 29. helmikuuta 2016

Viikonlopun vietto

Viikonloppu sujui taas sutjakkaasti kun oli koko ajan tekemistä. Perjantai-iltana Jonde lähti viihteelle ja me pidettiin kaverin kanssa leffailta, jouduin tosin ensin taistelemaan Oliverin kanssa nukkumaanmenosta päälle tunnin. Oliverin nukkumaanmeno on ollut yhtä taistelua koko viikon mutta nyt taas kahden illan ajan poika on tajunnut että sinne sänkyyn jäädään nukkumaan, eikä illat vaadi enää pojan huoneessa istumista ja sänkyyn nostamista, aivan ihanaa!

Lauantaina Jonde lähti käymään veljellään ja Jemppu tuli käymään kahvilla. Juoruiltiin sen aikaa kun Oliver nukkui pihalla päiväunia. Herättyään annoin pojalle päivällistä jonka jälkeen lähdettiin saattamaan Jemppua bussipysäkille. Käveltiin Oliverin kanssa noin 45 minuuttia ympäriinsä jonka jälkeen jäbä oli aivan poikki. Ilta kului siinä että kylvetin pojan sekä syötiin iltapalaa pitkän kaavan mukaan. Oliverin mentyä nukkumaan ja Jonden tultua kotiin syötiin vielä pitkästä aikaa tortilloita kahdestaan, vauva ainakin kiitti kovasti sillä mahassa alkoi kova myllerrys saman tien. Jondekin tunsi lauantai päivänä pari pientä potkua vatsan päältä, hassua että liikkeet tuntuvat päältä päin aikaisemmin kuin Oliverista liikkeet ylipäätään. 




Sunnuntaina heräiltiin rauhassa ja annettiin pusuja vauvalle mahaan. Bambikin pääsi rannalle riehumaan ihanassa aurinkoisessa säässä. Mua aina välillä harmittaa etten ole opettanut Bambia kulkemaan vapaana, mutta toisaalta onnistuu se riehuminen hihnassakin. Juoksujen loputtua on kaiken lisäksi vaihtoehtona taas koirapuisto.

Jonde suuntasi Oliverin kanssa vanhemmilleen kun mä lähdin sikoni kanssa katsomaan muodostelmaluistelun sm-kisoja. Voin sanoa että pieni kaipuu iski takaisin siihen luistelijan elämään joka oli munkin elämää noin kymmenen vuotta. Se laji on kyllä niin huikea jopa katsomosta käsin.

Jäähallilta mentiin vielä isäni kyydillä hakemaan Oliver ja mentiin mun vanhemmille syömään perinteen mukaan.  Kun tultiin kotiin laitettiin Oliver suoraan yöunille ja rentouduttiin Jonden kanssa leffaa katsoen. Täydellinen sunnuntai!



Tänään käytiin Jempulla leikkimässä, huomenna onkin muskari sekä kahvitreffit kaverini kanssa ja keskiviikkona onkin jo paljon odotettu rakenneultra, onneksi tekemistä löytyy näille kahdelle päivälle ettei ultran odottaminen käy sietämättömäksi. Ihanaa viikon alkua, mä palaan taas keskiviikkona ultran jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti