perjantai 5. helmikuuta 2016

Uutta ilmettä kotiin

Me ollaan ihan pikkurahalla saatu muutettua eteisen sekä Oliverin huoneen ilmettä. Pienet jutut piristävät kummasti asuntoa ja tuntuu taas kuin koko asunto olisi muuttunut. Oon enemmän kuin tyytyväinen!

Eteiseen hommasin ikeasta kahdeksan euron tv-tason toimittamaan penkin sekä kenkähyllyn virkaa. Sen myötä meidän eteinen näyttää nyt ihan eteiseltä eikä pelkältä käytävältä. Oliver oli innokas auttamaan kasaamisessa ja saikin kokeilla miten ruuvimeisseli toimii. Ikinä ei ole liian aikaista oppia käytännön taitoja. Saatin myös Jonden äidiltä Oliverille maailman söpöin naulakko joka laitettiin heti kuraeteiseen jotta Oliver itse yltää laittamaan ulkovaatteensa naulakkoon. Tämä tosin ei onnistu ihan täysin pojalta vielä, pääasiassa me vielä autetaan poikaa vaatteiden pukemisessa ja riisumisessa mutta sitten joskus.




Oliverille bongasin facebook-kirppikseltä ilmaisen lastensängyn. Kuin ihmeen kaupalla sain sen meille varattua ja Jonde lähti hakemaan sitä heti seuraavana päivänä. Sänky on täydellinen Oliverille korkeine laitoineen sekä jatkettavalla osalla. Laidat piti ainoastaan rapsuttaa irti tarroista sekä pestä, tässä hommassa sain taas Oliverista tohkean apumiehen.

Me purettiin tänään pinnasänky sillä muuten luovutettaisiin heti junnusängyn kanssa, tehtiin niin jo viime yönä kun poika ei suostunut jäämään uuteen sänkyyn vaan kiipeili aina uudestaan sieltä pois. Saa nähdä miten tämä yö menee, Oliverilla on jäänyt päiväunetkin tänään välistä joten toivon että poika simahtaa kuin saunalyhty. Se jää nähtäväksi!




Vielä on poraamatta pari seinähyllyä Oliverin huoneeseen sekä olkkariin mutta eiköhän se saada hoidettua nyt viikonlopun aikana. Kivaa perjantaita kaikille, pitäkää peukut pystyssä että yö menee meillä hyvin!

2 kommenttia: