keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Sekametelisoppa

Me ollaan viime aikoina uudistettu taas vaihteeksi kotia pienillä jutuilla sekä nautittu elämästä. Mä huomaan että muhun on iskenyt pesänrakennusvietti nyt jo, jonka seurauksena raivaan ahkerana kaappeja sekä pomottelen kavereita ympäriinsä poraamaan hyllyjä seinille. Oliverin kummisetäkin on parina päivänä ollut vahtiapuna mikä on mahdollistanut tämän muutosvimman.

Käytiin eilen siskoni kanssa ikeassa josta tarttuikin mukaan enemmän tavaroita kuin mitä piti. Kaikki kuitenkin oli taas omasta mielestäni todella hyödyllisiä ostoksia ja Jonde huokaili syvään kun tulin ikea-kassini kanssa kotiin. Keittiöön kotiutui uudet aluset ruokapöytää suojaamaan sekä super hyödyllinen tanko koukkuineen tiskialtaan yläpuolelle. Sain myös kaipaamani uudet lakanat ostettua ja kehykset isoille tauluille. Olen enemmän kuin tyytyväinen. Sillä aikaa kun pyörin ympäri ikeaa hullun kiilto silmissäni, Jonde kavereineen oli saanut asennettua Oliverin huoneeseen hylly/penkki-systeemin ja sohvan yläpuolelle toisen hyllyn. 




Muuten viikko on mennyt Bambin kanssa lenkkeillessä, leipoessa sekä kavereita tavatessa. Oliver uhmaa päivä päivältä enemmän mutta se nyt kuuluu ikään, onneksi lapsen huomio herpaantuu helposti ja kiukku on tiessään yhtä nopeasti kuin tulikin. Pojan nukuttaminen on nyt parin pävän ajan ollut hieman hankalampaa kuin ennen sillä Oliver ei suostu jäämään sänkyyn vaan nousee noin miljoona kertaa sieltä pois mutta eiköhän se tästä. Jos tämäkin on vaan vaihe. Elämä tuntuu kuitenkin tällä hetkellä varsin huolettomalta, lievistä stressintekijöistä huolimatta.



Mä juon nyt kahvini loppuun ja alan meikkaamaan ennen kuin Oliver herää, me suunnataan varmaan vielä kaverille leikkitreffeille, mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti