keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

KESKIVIIKKO

Taas on aika tehdä päivä kanssamme postaus. Mä kuvaan puhelimella paljon pitkin päivää ja mulla laulaakin snapchat ahkerasti, jotkut jotka mua siellä seuraa saattaa siihen jopa ärsyyntyä mutta en voi sille mitään että tykkään kertoa mitä me tehdään vaikka joka päivä toistaakin pitkälti samaa kaavaa. Mä kuitenkin suurimmaksi osaksi rakastan meidän arkea.

07:30 Herään siihen että Oliver kiipeää meidän sänkyyn ja sanoo iloisena hei. Kestää hetken ennen kuin saan silmäni auki samalla kun Oliver repii tyynyjä ja peittoja itsensä päälle. Vauvakin möyrii hetken mahassa ennen kuin nousen.

08:00 Annan Oliverille täyden smoothie-mukin. Laitan radion päälle ja yritän kuunnella aamulypsyä, sinänsä mahdotonta sillä Oliver höpöttelee minkä ehtii samalla kun rahtaa leluja olohuoneeseen.

08:30 Siivoan keittiön samalla kun keitän kahvia ja annan vielä toisen mukillisen smoothieta Oliverille aamupalaksi. Selaan puhelinta ja juon kahvia samalla kun Oliver juoksentelee vaippasilteen muki kädessä.


09:15 Pestään yhdessä hampaat, puen Oliverin sekä itseni ja suunnataan sateeseen lenkille Bambin kanssa.

10:10 Tullaan kotiin ja riisun kaikki märät vaatteet pojalta, Bambi juoksee kuivaamaan itsensä mattoon ja mä suuntaan suihkuun vaikka näytänkin siltä että olisin siellä jo käynyt. Oliver tulee laittamaan pyykkejä koneeseen ja selittää innoissaan miten äiti on nyt suihkussa ja että poika itse ei halua suihkuun.

10:25 Huomaan että hamsterimme on hereillä joten annan tilkan jugurttia sekä täytän ruokakupin. Eikka kaivautuu takaisin purujen alle. Sosiaalinen kaveri.



10:35 Alan keräämään leluja olohuoneesta samalla kun Oliver heittelee pyyhettä Bambin päälle ja kertoo että se on Bambin viitta. Suoritan pikaisen imuroinnin.

11:00 Lämmitän meille molemmille lounasta, Oliverille kanawokkia ja mulle makaroonilaatikkoa. Vatsani alkoikin jo kurnia toisin kuin Oliverin, kuusi haarukallista ruokaa ja muutama huikka maitoa, kyllähän kohta kaksi vuotias poika sillä pärjää pitkälle.

11:30 Puen pojalle lämpimät vaatteet. Laitan pojan makuupussiin rattaisiin ja vartin päästä poika tuhiseekin tyytyväisenä pihalla suojassa sateelta.




12:00 Istun koneelle kirjoittamaan tätä postausta ja selaan facebookia. Vauvakin herää ja muistuttelee olemmassaolostaan tunkemalla jalkoja mahasta läpi.

13:00 Oliver herää, hyttysverkon alta pilkottaa iloisesti hymyilevä lapsi. Jonkin aikaa leikitään pojan huoneessa muun muuassa autoilla sekä mun koruilla jotka pitää pukea nallelle. Järjestelen samalla hoitopöytää uudestaan ja mietin miten paljon vauvalta puuttuukaan kaikkea pientä.

13:45 Oliver huomaa että Eikka herää ja kurkkii hamsteria jakkaraltaan hihkuen samalla "äiti hahahi!" Ihmetellään yhdessä tuota kananmunan kokoista prätkähiirtä.





14:10 Fanny on löytänyt meille perille. Oliver aloittaa oman shown, vastaa kaikkeen "ei", kiehnää pöytien alla ja tekee kaikkea mitä ei saisi. Onneksi Oliver innostuu piirtämään joten piirretään ja juoruillaan Fannyn kanssa, tiskikonekin tyhjentyy samalla.

15:30 Lämmitän meille samaa ruokaa kuin lounaalla, tällä kertaa se tosin uppoaa lapselle ehkä vähän paremmin. Piristän annoksia kurkunpaloilla. Onneksi huomenna on taas uuden ruoan vuoro. Jondekin ehtii tulla töistä kotiin kun ollaan syömässä.

16:40 Lähden Bambin kanssa saattamaan Fannya ja heitän samalla pienen lenkin koiran kanssa, tällä kertaa kirkkaassa auringonpaisteessa. Kun tulen kotiin on Jonde lähtenyt Oliverin kanssa kauppaan ja mä avaan innoissani Vau-kirjalta tulleen paketin.




17:40 Jonde ja Oliver tulevat kotiin, mennään Oliverin kanssa hetkeksi takapihalle leikkimään.

18:20 Tullaan pihalta sisään. Lueskellaan hetki uusia kirjoja ja Oliver päättää myös jossain välissä kaataa Bambin vesikupin pitkin keittiön lattiaa. Meiltä puuttuikin uima-allas sisältä.

19:00 Jonde tekee mulle ja Oliverille iltapalaksi leipää, nirso lapsi syö tosin ainoastaan kurkunpalasen leivän päältä mutta smoothie uppoaa poikaan paremmin kuin hyvin. Siivoan keittiön ja Oliverin huoneen mikä saa ihanat harjoitussupistukset aikaiseksi. Katsotaan salkkarit ja Oliver kerää lelujansa muovipussiin.




20:00 Oliver hammaspesulle ja nukkumaan, harmikseni on mun vuoro nukuttaa poika.

21:30 Oliver nukahtaa. Supistaa, jalkoja polttelee ja itkettää, millon tää maailman turhauttavin vaihe oikeen menee ohi? Tänään en tee enää mitään muuta kuin syön iltapalaa sekä katson Criminal Minds.

Hyvää yötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti