sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

VIIKONLOPUN ILO

Pitkästä aikaa viikonloppu on tuntunut viikonlopulta. Musta tuntuu että kaikki viime viikonloput on jollain tapaa ollut tosi hektisiä tai Jonde on ollut esimerkiksi vanhemmillani maalaamassa joten tällainen rauhallinen koti viikonloppu tulikin tarpeeseen.

Lauantaina ostettiin vihdoinkin grilli. Jonde lähti heti aamupäivästä kaverinsa kanssa sitä hakemaan ja he tulivatkin takaisin grillin sekä grilliherkkujen kera, seuraamme liittyi pian sen jälkeen vielä yksi herrasmies. Samalla kun miehet kokosivat miehekkäinä grilliä pihalla sain mä vihdoinkin kunnolla siivottua kodinhoitohuoneen sekä kylppärin, huomaa että pesänrakennusvietti on ottanut vallan kun koko ajan pitäisi tehdä jotain. Oliver viihtyi poikien kanssa mainiosti takapihalla ja toimi oivallisena työnjohtajana.



Pian grillissä tirisikin makkarat, maissit sekä pihvit ja kotoinen kesän tuoksu täytti pihan. Mä olen aina yhdistänyt grillin tuoksun hyvään ruokaan ja tunnelmaan, isäni grillasi kesäisin usein kun oltiin lapsia ja aina silloin tunnelma oli jotenkin todella huoleton, leikittiin pihalla koko päivä ja aurinko paistoi. Ihanaa että nyt voi toteuttaa näitä samoja juttuja oman lapsen kanssa!

Syötiin mahat täyteen ja jälkkäriksi Jonde grillasi mulle ja Oliverille banaanit, ihan super hyvää vaniljajäätelön kanssa. Muut tyytyivät pelkkään jätskiin. Loppupäivä menikin siivoten, Oliverin kanssa leikkien ja maha täynnä, onneksi leikkijiä oli monta sillä Oliverilla riittää energiaa vaikka muille jakaa ja koko ajan pitäisi olla johonkin menossa.





Tänään herättiin kahdeksan aikaan ja hetken lueskelin Oliverin kanssa sängyssä kirjoja samalla kun Jonde yritti jatkaa uniaan. Noustiin sängystä yhdeksältä ja juotiin rauhassa aamukahvit. Kävin Bambin kanssa tunnin lenkillä ja löysinkin uusia rantareittejä, ilma oli muutenkin täydellinen kävelylle sillä aurinko oli pilvessä ja mukavan raikas tuuli puhalsi mereltä, ei liian kuuma eikä kylmä.




Tänään olisi tarkoitus vielä käydä kaupassa sekä käydä mun vanhemmilla syömässä, perus sunnuntaipäivä siis tiedossa. Oliver nukkuu vielä hetken päiväunia joten voisin juoda rauhassa kupin kahvia ennen kuin poika herää. Huomenna paluu arkeen mutta ainakin tuntuu että sain kaiken mahdollisen irti tästä viikonlopusta, ainakin jäi hyvä maku suuhun. Ihanaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti