tiistai 31. toukokuuta 2016

KORKEASAARESSA

Me käytiin tänään Jempun ja Kaapon kanssa korkeasaaressa. Mä olin vähän ehkä skeptinen sen suhteen että saako Oliver siitä mitään irti mutta kyllähän poika nuoresta iästään huolimatta sai, aina eläimen nähtyään huusi innoissaan "kato" samalla osoittaen eläimen suuntaan.

Me lähdettiin bussilla hieman ennen yhdeksää aamulla ja vaikka oltinkiin aikasin paikalla niin kävijöitä oli jo paljon, suurimmaksi osaksi koululaisryhmiä. Ei pidetty mitään kiirettä sillä olihan meillä koko päivä aikaa, ainakin siihen asti kunnes jompikumpi lapsista nukahtaa. Oli jotenkin rentouttavaa kävellä ympäriinsä eläimiä katsoen auringon paahtaessa niskaan, vaikka jalkani nyt huutavatkin hoosiannaa monen tunnin kävelyn jälkeen.




Oliveriin taisi apinat tehdä eniten vaikutuksen, vielä illallakin poitsu osasi kertoa Jondelle miten oli korkeasaaressa nähnyt "huhuhähähä". Ahneita lokkeja sekä Oliverin väsymys kiukkua lukuunottamatta reissu oli täydellinen. Saatiin koko päivä kulumaan raittiissa ulkoilmassa tehden jotain hieman arjesta poikkeavaa, juuri sitä mitä kesällä kuuluukin tehdä.




Päästiin kotiin kolmen aikaan jonka jälkeen vietettiin koko loppupäivä takapihalla, käytiin sisällä syömässä ja mentiin takaisin ulos. Oliver hengaili pihalla rennosti vaippasilteen puoli seitsemään asti lämpimässä kesäilmassa. Huomenna olisi tarkotus mennä piknikille ja torstaina rannalle, yritän ottaa mahdollisimman paljon irti näistä aurinkoisista ilmoista ja siitä että voin vielä keskittää huomioni vain tähän yhteen lapseen. Vaikka lapseni välillä kiristääkin hermojani enemmän kuin mikään muu niin onhan tuo vekara nyt ihan mahtava tyyppi ja tahdonkin luoda pojalle muistorikkaan lapsuuden!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti