sunnuntai 1. toukokuuta 2016

VAPPU 2016

Meillä oli oikein onnistunut vappu pikku valituksista huolimatta. Eilen Oliver meni isovanhemmilleen yökylään, me taas laitettiin Jonden kanssa sauna päälle keskellä päivää ja syötiin makoisa pihviateria. Alkuillasta suunnattiin eräille kallioille vapunviettoon kavereiden kanssa, ollaan oltu samassa paikassa kaksi muutakin vappua. En kuitenkaan viihtynyt kovin kauaa sillä olo alkoi olemaan tukala nälän ja kylmän myötä, joten suunnattiin takaisin kotiin päin.
Käytiin vielä eräässä lähikuppilassa näkemässä kavereita mutta sekin visiitti jäi lyhyeksi, me aletaan Jonden kanssa vissiin olla liian vanhoja kunnon rientoihin sillä molemmat olivat sitä mieltä että bändi soitti liian kovaa ja ihmisiä oli liikaa, haha. Matka vei siis kotiin jossa pelattiin kahdestaan nhl:ää, juotiin simaa(mä join, Jondella oli oma aikuisten mallasjuoma) sekä juteltiin pitkälle yöhön.
Mä tein muuten simaa ekaa kertaa itse tänä vuonna ja aion tehdä siitä meidän perheen vappuperinteen sillä se onnistui yllättävän hyvin ja maistuu mielestäni paremmalta kuin kaupan!



Tänään herättiin vasta puoli kymmenen aikoihin. Juotiin rauhassa aamukahvit ja jossain vaiheessa mentiin pihalle paistattelemaan aurinkoa. Puoli kolmen maissa Oliver tuotiin kotiin ja mentiin suoraan takapihalle leikkimään. Puhalleltiin saippuakuplia, ajettiin mopolla, leikittiin hiekalla sekä korjattiin pihakeinu. Viihdyttiin pihalla parisen tuntia, mentiin sisälle syömään ja painuttiin takaisin ulos. Kyllähän tosta ilmasta pitää ottaa kaikki ilo irti!







Mä sain juuri nukutettua Oliverin, nyt kaadan itselleni lasin simaa ja otan rennosti. Me päätettiin nyt jo että ensi vuonna ei lapset mene vappuna hoitoon vaan tästä eteenpäin vappu on meidän lasten juhla. Oliverkin alkaa ensi vuonna olla niin vanha että tajuaa jo jotain, siksi haluankin vuosien myötä kehittää meidän perheelle omat perinteet jokaiseen juhlaan. Ensi vuonna meillä on myös toinen pieni poika mukana täydentämässä perhettä, hassua että odotan jotenkin nyt jo sitä että käytäisiin esimerkiksi vapputorilla perheen kesken ja paistatellaan päivää takapihalla.

Toivottavasti muillakin oli rento vappu, huomenna taas paluu arkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti