keskiviikko 25. toukokuuta 2016

JONDE VUODEN LÄHEMPÄNÄ IKÄKRIISIÄ

Hassua miten tää aika menee. Kolme vuotta sitten Jonden synttäreinä me ei edes seurusteltu vielä, en edes antanut Jondelle silloin mitään synttärilahjaa, nyt kolmen vuoden jälkeen odotetaan toista yhteistä lasta ja rakennetaan yhdessä tulevaisuutta. Meillä tulee myös kolme vuotta seurustelua täyteen sunnuntaina, aika mahtavaa!

Eilen Jonde siis täytti vuosia, ensi vuonna onkin jo pyöreät kolmekymmentä täynnä, mun pitäisi varmaan järjestää sitten jotain isompaa koska onhan se nyt ihanaa että tuollainen tuleva aviomies on tälle maapallolle syntynyt. Koska mä tuskailen mahani kanssa tänä vuonna, en keksinyt mitään isoa Jonden kunniaksi. Leivoin mansikka-banaani-täytekakun, en ole ikinä ennen leiponut täytekakkua ja ekaksi tekeleeksi siitä tuli ihan ok. Pohjaa en osannut leikata oikein joten sen jäi hieman liian paksuksi. Maku oli kuitenkin onneksi kohdillaan. Ostin myös Sami Hedbergin kolmen dvdn kokoelman mutta annoin sen jo yli kuukausi sitten, oon niin malttamaton antamaan lahjoja jos jotain hankin hyvissä ajoin. Kortitkin väsättiin yhdessä Oliverin kanssa.


Kun Jonde tuli kotiin töistä syötiin yhdessä päivällistä mitä tapahtuu aika harvoin ja jatkettiin vielä aikuismaisesti kakkukahveilla. Oliver meni sokerihumalaan pienestä palasta kakkua ja se kävi ilmi lusikan heittelyllä ja matolla kierimisestä. Oliverin mentyä nukkumaan käytiin vielä saunassa jonka jälkeen hyydyin, voin kertoa että keittiössä seisominen sai aikaiseksi mukavat supistukset. Tavallinen arkinen päivä höystettynä kakulla(oon oikeesti aika ylpeä tosta kakusta vaikka leikin etten oo).

Mä menen nyt syömään palan kakkua ennen kuin Oliver herää päivunilta, aurinkoista keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti