torstai 12. toukokuuta 2016

KESÄN 2016 TO DO-LISTA

Syödä jäätelöä. Ihan sama onko se kaupasta vai kioskilta ostettua, tiedän vain että aion syödä jäätelöä litratolkulla.

Käydä korkeasaaressa. Tällä kertaa ollaan vaan viisaampia ja mennään kun ei ole niin kuuma. Viimeksi kaikki eläimet nukkuivat ja se oli pienoinen pettymys.

Grillata. Grilli itsessään on tosin vielä hankkimatta mutta suunnitelmien mukaan sellainen kotiutuu meille viimeistään ensi kuussa. Juhannuksena ainakin olisi tarkoitus grillata ja saunoa ehkä mahdollisesti Jempun perheen kanssa!


Veneillä. Veikkaan että se tänä vuonna on helpompaa kun Oliver alkaa olemaan jo sen verran iso että tajuaa siitä veneilystä jotain!

Nauttia omasta takapihasta. Mä en viime vuonna tainnut tajuta kuinka luksusta oma piha on. Tänä vuonna taas olen toitottanut sitä enemmän kuin koskaan ja aion ottaa siitä kaiken ilon irti.

Synnyttää. Tämähän on väistämättä edessä sitten kun sen aika koittaa, toivottavasti ei ihan koko kesää tarvitse rantapallona viettää, en muutenkaan malttaisi odottaa että päästään näkemään pikkutyyppi!

Viettää Oliverin 2v synttäreitä. Ihan uskomatonta mikä pälättävä pikkupoika tosta mun vauvasta onkaan kuoriutunut. Synttäreitä taidetaan viettää jo heinäkuun alussa sillä laskettu aika osuu hieman hankalaan paikkaan!

Käydä rannalla. Viime vuonna hyödynnettiin rantaa vain pari kertaa mutta ehkä siellä voisi tänä vuonna käydä vähän useammin, saa nähdä miten säät meitä hellivät. Ehkä uskallan tänä vuonna Oliverinkin antaa kahlata rantavedessä.

Lenkkeillä Bambin kanssa. Bambi on kyllä mainio lenkkikaveri, joskin hieman liian innokas ja pakostakin tulee tehtyä ihania kesäisiä kävelyitä koiran kanssa. Ehkä tänä kesänä löydetään taas joku uusi lempireitti.


Aloittaa säännöllinen liikkuminen. Tämä tietty juttu menee ihan sen mukaan miten toivun synnytyksestä. Mulla on kuitenkin tavoitteena saada edes jonkinlainen säännöllinen liikunta mukaan elämään, alan tätä hiomaan sitten loppukesästä enemmän!

Syödä tuoreita mansikoita. Koska mansikat ovat parhaita!

Käydä piknikillä. Haluaisin käydä vasikkasaaressa tai sitten ihan vaan jonnekkin puistoon perheen kanssa istumaan ja syömään hyviä eväitä.


Nuuhkutella vastasyntynyttä vauvaa. Tiedän että vauva-aika tulee olemaan täysin erilaista kun perheessä on myös taapero. En kuitenkaan halua kiirehtiä sen ohi vaan pyrin aina tilaisuuden tullen pysähtymään ja nauttimaan siitä ihanasta vastasyntyneen tuoksusta.

Nauttia yksi siideri takapihalla rauhassa, yksin. Jonde saa olla hetken vahtivuorossa joku lämmin kesäilta kunhan nyt vain vauva putkahtaa pihalle.

Olla onnellinen siitä mitä mulla on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti