keskiviikko 4. toukokuuta 2016

HEI TOUKOKUU!



Aurinko paistaa, taivas on sininen ja linnut laulaa. Nukun huonommin kuin koskaan, saatan pyöriä ja hyöriä hereillä montakin tuntia yössä mutta sehän ei mieltäni saa alakuloiseksi. Me ollaan Oliverin kanssa nautittu pihalla auringon tuomasta lämmöstä sekä juostu karkuun pörrääviä ampiaisia, mä siis ampaisen niitä karkuun kun Oliver räkättää vieressä sille miten tyhmältä näytän. Huomasin että olenkin saanut jo himmeät junttimaiset rajat olkapäihin, en malta odottaa mun joka kesäisiä ballerinan rajoja, ne vasta hienot ovat!
Aika kuluu kuin siivillä pihalla hengaillessa, Oliver jaksaa leikkiä hiekalla ja mä saan loikoilla viltillä kuunnellen radiota Bambin jyrsiessä keppiä vieressä. Oliver saattaa välillä tunkea naamaan hiekkaa velmu virne naamallaan mutta muuten poika jaksaa leikkiä itsekseen tai Bambin kanssa yllättävän kiltisti. Myös saippuakuplien puhaltaminen on jännää, varsinkin jos Oliver itse saa kuplan aikaiseksi. Näin ollaankin vietetty pari viime päivää ja toivon että koko viikko olisi samanlainen nyt kun auringon makuun on päässyt.

Lämpimien kelien myötä huomasin että Oliverin kesävaatteet kaipaavat kipeästi päivitystä. T-paitoja löytyy ihan muutama, shortseja ei ollenkaan ja aurinkolasitkin olivat jääneet pieniksi. Lippiksistä puolet olivat jääneet pieniksi ja toiset taas eivät enää miellyttäneet silmää. Pitää tän kuun aikana siis saada pojan vaatetilanne kuntoon ja toivonkin ehtiväni kirppikselle joku päivä, toivon mukaan sieltä löytyisi suurin osa.

Käytiin tänään Oliverin kanssa shoppailemassa tärkeimmät, aurinkolasit sekä kunnon suojakerroin omaavan aurinkorasvan. Kaupasta löytyi myös ihanan raikas t-paita pojalle joka pääseekin käyttöön heti ensi viikolla muskarin kevätjuhlassa. Lasten vaatteet on vaan niin ihania ja mua pitäisi kieltää menemästä niiden lähelle, ihme ettei mukaan tarttunut koko pienten poikien osasto!




Huomenna mennään pitkästä aikaa mun vanhemmille syömään, haluaisin mahdollisesti myös saada jotain raskausmahakuvia aurinkoisessa maisemassa, saa nähdä jaksaako jompikumpi siskoistani ryhtyä taas kuvaajaksi(jooko pliis Rina tai Totti).
Mä menen nyt hetkeksi ulos istumaan ennen kuin painun pehkuihin sillä tää kämppä on kuin sauna, me kyllä käytiin äsken saunassa että ehkä siksi, hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti