lauantai 7. toukokuuta 2016

SEA LIFE

Me käytiin tänään pikkusiskoni sekä Oliverin kanssa Sea Lifessa. Koska siskollani oli auto lainassa päästiin helposti perille eikä vaunujakaan tarvinnut raahata mukana. Saavuttiin hyvään aikaan paikalle sillä ihmisiä ei ollut vielä paljoa ja parkkipaikkakin saatiin ilman ongelmia.

Ensin Oliveria taisi hieman jännittää kun saavuttiin pimeään akvaarioon ja syli oli paras paikka. Nopeasti poika kuitenkin unohti jännityksen ja alkoi huudahtelemaan innoissaan nähdessään kalan että: kala ui! Paras paikka taisi olla haitunneli. Se innostuksen ja jännityksen sekainen nauru oli herttaista kuunneltavaa kun Oliver näki hain uivan yläpuolellaan. Ihanaa että poika sai jo tuon ikäisenäkin jotain irti vierailusta.







Kierreltiin kaloja katsomassa päälle tunnin verran jonka jälkeen mentiin vielä juomaan kahvit viereiseen kahvilaan. Oliver jaksoi istua kiltisti siemailemassa välipalajuomaa ja mä kasvatin mahaa puolikkaalla munkilla.

Me käytiin myös kokeilemassa yksi ilmaislaite linnanmäellä mutta poika ei oikein tajunnut sen ideaa. Kun istuttiin laitteeseen pääsi parku ja koko matkan ajan poika tarrasi musta kovaa kiinni sanomatta mitään, taisi kyyti olla vähän liian jännittävä. Ehkä se linnanmäki käynti siirtyy seuraavalle vuodelle kunhan Oliver hieman kasvaa!

Kotimatkalla poika nukahti autoon ja tuhisikin tyytyväisenä koko matkan. Mä mielelläni tekisin enemmän asioita pojan kanssa mutta oon niin nössö etten kahdestaan viitsi lähteä toteuttamaan kaikkia maailman aktiviteetteja. Jonde on usein töissä ja mielelläni keksisin enemmänkin tekemistä sille ajalle, onneksi siskoni lupasi lähteä kaikkialle kunhan vaan saadaan aikataulut sopimaan yhteen!

Nyt mä nautin hetken vielä yksinolosta kun Jonde on Oliverin kanssa kaupassa, taidan olla niinkin tylsä että siivoan keittiön. Ihanaa lauantaita, nauttikaa auringosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti