sunnuntai 29. toukokuuta 2016

JATKA LAUSETTA X 18

Oon bongannut tän samaisen lauseenjatkamis postauksen monessa blogissa ja päätin itsekin tehdä tämän, tykkään nimittäin paljon tän tyylisistä kirjoituksista.

En ymmärrä... Kaahailevia bussikuskeja. Välillä bussimatkat ovat yhtä taiteilemista, pitäisi pitää rattaat pystyssä ja varoa ettei maha osu kaiteeseen samalla kun kuski luulee olevansa Mika Häkkinen.

Seuraavaksi ajattelin... Laittaa vauvan ensisänkyä valmiiksi!

Viime aikoina... Olen ollut yllättävän helposti ärsyyntyvä. Kaikki pienet jutut tuntuvat maailmanlopuilta, ehkä tämä on tätä kuuluisaa loppuraskauden huumaa.

En osaa päättää... Seuraavaa tatuointiani. Tiedän että haluan pojistani jonkun ja olenkin pyöritellyt jos jonkinlaista ideaa päässäni mutta mikään ei kuitenkaan ole vielä siinä vaiheessa että haluaisin sen iholleni. Onneksi tämä on päätös mitä ei pidä kiirehtiä, en kuitenkaan ole sitä heti ottamassa ja haluan varmistua että siitä tulee lapsieni arvoinen.

Muistan ikuisesti... Jonden ilmeen kun Oliver syntyi. En oo ikinä nähnyt kenenkään miehen näyttävän yhtä herkältä ja hyvältä kuin sinä hetkenä.

Päivän paras juttu... No varmaan se että vihdoinkin saatiin se sänky vauvalle kotiin, oon sitä kinunut viimeisen kuukauden.


Noloa myöntää mutta... Olen laiska sheivaamaan mun jalkoja. Se on kesän ainoa haittapuoli että joudun tekemään niin nyt säännöllisin väliajoin enkä voi vaan peittää sulosääriäni pitkillä housuilla.

Viikko sitten... Olin pitkästä aikaa nukkunut niin että heräsin yöllä ainoastaan kerran. Nyt kunnon yöunista ei taas ole tietoakaan.

Kaikista pahinta on... Kun oma lapsi on kipeenä!

Salainen taitoni on... Miehen äänen imitoiminen. Saan ääneni yllättävän möreäksi.

Jos saisin yhden toiveen, se olisi... Miljoona lisää toivetta, hehe. Jos noin ei saisi vastata niin sitten se että perheeni pysyisi terveenä koko elämän!

Minulla on pakkomielle... Siisteydestä. Saan slaageja jos keittiö on sotkuinen tai matolla on taas kasa karvoja vaikka juuri olisin imuroinut.


Söin tänään... Grillipihviä, kanapihviä, salaattia, kermaperunoita, jäätelöä, donitsin... Ai miten niin raskaana?

Ärsyttävintä on... Yöllä inisevät hyttyset jotka pitää hereillä. Miten ne aina löytää siihen korvan juureen?

Tekisi mieli... Syödä jäätelöä. Lisää.

Minusta on söpöä... Kun Oliver puhuu, varsinkin kun pikku poika sanoo KIITOIS!

Hävetti... Kerran kun Oliver veti bussissa ihan järkyttävät itkupotkuraivarit mihin ei oikeesti auttanut mikään keino. Koko bussimatkan yritin parhaani mukaan saada lasta hiljentymään siinä kuitenkaan onnistumatta ja tuskan hiki vaan valui. Tiedän että se on normaalia että lapsi kiukuttelee mutta silloin se tilanne tuntui ihan super ahdistavalta, tuntui että jokaikinen matkustaja tuijotti mua vihaisena ja syyllistävänä vaikka tuskin asia edes oikeasti näin oli.

Olenko ainoa jonka mielestä... Aurinko on välillä maailman ärsyttävin valopallo taivaalla? Kaikki pöly näkyy ja tulee ahdistava tunne että on PAKKO olla ulkona koko ajan jos aurinko paistaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti