sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

JUHANNUSVIIKONLOPPU

Nyt tulee oikea kuvapläjäys postaus. Me vietettiin juhannusta rennolla otteella ja tämä kolme päivää on tehnyt todella hyvää vaikka ovatkin olleet touhun täytteisiä.

Perjantaina Jondella oli vapaata töistä joka oli jo pientä luksusta verrattuna perus arkeen. Heti aamusta mentiin Bambin kanssa Jemppua vastaan joka tuli meille juomaan kahvikupillisen.

Illemmalla käytiin kaupassa ostamassa grillattavaa sekä muut viikonlopun tarpeet. Jonden kaveri sekä mun pikkusiskoni tulivat meille grillaamaan ja vietettiin oikein rattoisa ilta syöden sekä saunoen, mä heittäydyin villiksi ja join alkoholittoman siiderin saunan jälkeen, voin kertoa että se maistui erittäin hyvältä.







Lauantaina sain nukkua pitkään kun Jonde nousi Oliverin kanssa. Ei pidetty aamulla mitään kiirettä mihinkään vaan kävelin Bambin kanssa pitkän hikilenkin, piirrettiin liiduilla takapihalle, leikittiin hiekalla sekä leikattiin ruoho. Illemmalla mentiin mun vanhemmille missä isäni oli valmistanut herkullisen kala-aterian, harmi että sain syödä vain yhtä kalalajiketta raskauden takia. Sain kuitenkin mahani täyteen viimeistään jälkiruoalla.






Sunnuntaina lähdettiin melkein heti aamusta Jonden vanhemmille lounaalle. Ennen ruokaa Oliver sai polskia ulkona terassilla ammeessa, hipoihan lämpötila melkein kolmeakymmentä astetta. Syötiin taas vaihteeksi mahat täyteen, mitenköhän nämä pyhät pyörivät aina ruoan ympärillä? Vaikka en kylläkään suurena ruoan ystävänä valita!

Aikamme oleskeltuamme Jonden vanhemmilla oli aika suunnata mun isäni sekä siskojeni kanssa veneelle. Oliver oli intopiukeena kun pääsi katselemaan muita veneitä sekä istumaan mofan syliin "ajamaan" venettä. Syötiin veneruokaa ja ajeltiin hyvän tovin katsellen sateista Helsinkiä.












Huomenna taas paluu arkeen mutta tällaisen viikonlopun jälkeen se ei kyllä haittaa yhtään. Ensi viikonloppuna on myös täysi tohina päällä kun pidetään Oliverin synttärijuhlat lauantaina, poitsu on tosin menossa yökylään torstaista perjantaihin jotta saan siivottua ja leivottua rauhassa ennen juhlapoppoon saapumista.

Toivottavasti muillakin oli kiva juhannus, mukavaa sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti