tiistai 26. toukokuuta 2015

Kesän to do list

Viime kesä meni aikalailla viimesillään raskaana ja uutta vauvaa ihmetellessä. Nyt kun Oliver lähenee jo yhtä vuotta voidaan tehdä kaikkea kivaa mitä lapsiperheenä voi tehdä ja paljon muutakin.

Olla ulkona. Aina sään salliessa. Milloin hiekkalaatikolla, millon takapihalla, millon kadulla ja millon missäkin. Ulkona kuitenkin.

Viettää juhannus mökillä. Musta on ihanaa päästä pois kaupungin pölyistä ja nauttia luonnon antamasta rauhasta. Oliverkin pääsee ensimmäistä kertaa tähän rauhan tyyssijaan ja on ihanaa jatkaa perinnettä oman lapsen kanssa.

Veneillä. Me ollaan joka kesä käyty veneilemässä ja aion tehdä sen tänäkin vuonna. Tästä tulee myös Oliverille ensimmäinen kerta veneellä ja tiedän että ainakin isäni tulee olemaan iloinen kun saa miehistä seuraa venereissuille.

Käydä rannalla. Meillä on kävelyetäisyydellä jopa kaksi eri rantaa, yksi on vanhempieni kodin vieressä mikä on nostalginen paikka lapsuutta ajatellen ja toinen on talomme vieressä, kolutaan molemmat läpi varsinkin kun isosiskoni on toisella rannalla kahvilassa töissä.

Syödä jäätelöä. Kesä ja jäätelö kuuluvat yhteen, eihän se ole kesä eikä mikään jos ei popsi jäätelöä.

Käydä linnanmäellä. Haluan viedä Oliverin linnanmäen hulinaan ja edes johonkin laitteeseen mihin tuon ikäinen vesseli pääsee. Tähän kuuluu myös sea-lifen koluaminen.

Samoilla Bambin kanssa metsissä. Haluaisin lähteä jonnekkin pidemmälle kävelemään tämän luikurin kanssa ja löytää taianomaisia paikkoja koiran lenkittämiseen. Samat vanhat kävelyreitit alkavat hieman kyllästyttää.

Juoda pepsiä. Tämä kuuluu ehdottomasti kesään, nimenomaan pepsi tölkki joka juodaan jossain idyllisessä paikassa, toki myös kaikkialla muuallakin.

Käydä korkeasaaressa. Ajoitus pitää vain olla täydellinen sillä liian kuumalla siellä ei näe mistään eläimestä vilaustakaan.

Syödä grilliruokia. Mä haaveilen omasta grillistä takapihalle, ehkä me jossain vaiheessa saadaan sellainen jolloin grillataan joka viikko!

Käyttää bikineitä. Ihan sama onko rannalla vai ei niin mun kesään kuuluu bikinit, vaikka sitten ainoastaan vaatteiden alla eikä yhtään näkyvillä.

Leikkiä vesisotaa. Enkä nyt puhu vesisodasta Oliveria vastaan vaan Jondea. Haluan piiitkästä aikaa heittäytyä lapselliseksi ja ampua vesipyssyllä sydämeni kyllyydestä.

Viettää aikaa siskojeni sekä kavereiden kanssa. Kesään kuuluu pari vapaata iltaa jotka pyhitetään siskoilleni tai kavereille, tai vaikka molemmille. Kuinka ihanaa istua yötöntä yötä jossain ulkona lämpimässä ja juoruta parhaiden ihmisten kanssa.

Viettää Oliverin synttäreitä. Iso poikamme täyttää kesällä vuoden, mikäs sen hauskempaa kuin suunnitella ja viettää täydelliset juhlat!

Nauttia. Kaikesta ja kaikista. Toivottavasti kesä on suurimmaksi osaksi lämmin ja aurinkoinen, tosin ei muutama sadepäiväkään haittaa. Kesä tule jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti