sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Viiden tähden viikonloppu

Me ulkoiltiin yllättävän paljon viikonloppuna, säät ainakin salli ulkona olemisen, eihän tilaisuutta kannata heittää hukkaan. Lauantaina kävin Oliverin ja isosiskoni kanssa Arabian katufestivaaleilla. Hieman jännitin pitkiä bussimatkoja pojan kanssa mutta hyvin meni, menomatkan Oliver hieman nurisi kuumuttaa mutta kun otin pipon pois niin johan helpotti. Takaisintulo matkan vauvamme veti sikeitä tietämättä siitä että mentiin pitkä matka kahdella bussilla. Itse festivaaleilla kävelimme hetkisen aikaa, ihmisiä tunki joka paikasta ja välillä oli hankala liikkua sulavin liikkein rattaiden kanssa väkijoukon seassa. Ilma oli kuitenkin mitä mainioin, pikkupojat kokeilivat räppi taitojaan, myytävää oli koko suomen kansalle sekä lettujen tuoksu puski sieraimista sisään. Onneksi kesä on tulossa ja tällaisia hyvän mielen taphtumia järjestetään ulkona enemmän ja enemmän.




Tänään mentiin puolen päivän aikaan mun vanhemmille. Meidän pesukone sanoi itsensä irti joten roudattiin jätesäkillinen pyykkiä mukanamme ja pääsin saman tien pyykinpesu hommiin. Jonde maalasi muutaman tunnin terassia, Oliver nukkui päiväunet raittiissa ulkoilmassa ja pojan herättyä hengattiin yhdessä terassilla pitämässä Jondelle seuraa. Ensimmäistä kertaa tänä keväänä riekuin terassilla ilman pitkähihaista, voiko aurinkoa hehkuttaa liikaa? Vanhemmillani saatiin täyttää mahamme parsalla, kinkuilla sekä isäni tekemällä marjavaahdolla. Mun oli pakko ottaa sitä vaaleanpunaiselta taivaalta maistuvaa vaahtoa kotiinkin, miten voikaan unohtaa miten hyvältä se maistuu!

Nyt vietetään vain rauhallista koti-iltaa. Huomasin tänään että kuudes hammas on tullut vauvamme ikenistä läpi, nyt niitä on neljä ylhäällä ja kaksi alhaalla, voitte kuvitella kuinka hauskalta se näyttää. Alanpa pesemään noita kuutta maailman söpöintä hammasta, lämmintä sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti