keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Räjähtänyt vaatekaappi

Mun puolen vaatekaappi on näyttänyt aivan järkyttävältä jo monta kuukautta. Viimeksi kun vaatteet olivat siististi viikattuna, oli varmaan silloin kun oltiin muutettu tänne. Mä olen hyvin huono ylläpitämään vaateitani siististi joten nyt olikin jo korkea aika ja maanantain kunniaksi tartuin tuumasta toimeen. En tiedä mikä siinä on että Oliverin vaatteet pidän vallan mainiossa kunnossa mutta omani laiminlyön totaalisesti. 


Oliver viihtyi hyvin vaatekasan keskellä heitellen vaatteitani sinne tänne ja syödessään kaikenmaailman lappuja ja hihoja. Tyhjät kaapit toimivat myös hyvin nousu tukena ja lelujen heitto paikkana. Multa lähti pieni kasa vaatteita vaatekeräykseen, vielä en ole saanut niitä heitettyä mutta tuolla ne odottavat, ja kaapit sain ihanan siistiin kuntoon missä jokaisella vaattella on oma pinonsa. Saa nähdä kauanko kaappi pysyy siistinä tällä kertaa.


On se vaan kumma miten hyvä fiilis tulee kun tavarat on järjestyksessä. Seuraavaksi mun täytyy käydä läpi Oliverille pieneksi jääneet vaatteet ja ottaa käyttöön hieman suuremmat vaatteet, taidan tehdä sen tänään sillä pettymyksekseni vauvajumppa tältä aamulta oli peruttu. Aikamoista että pieni vauvamme käyttää jo kokoa 74, huimaa vauhtia lapset kasvaa. Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti