maanantai 10. maaliskuuta 2014

Congratulations, it's a...

Tänään käytiin tokassa ultrassa. Onneksi se oli heti aamukymmeneltä niin ei koko päivää tarvinnut jännittää ja odotella. Pikkusella kaikki hyvin, kasvu vastasi hyvin sitä missä mennään, elikkä 20+4, ultratäti kirjoitti neuvolakorttiin että vastaa viikkoja 20+2.
Mulla on istukka edessä jonka takia en vauvan liikkeitä havaitse yhtä lailla kun niillä kenellä se on takana. Neuvoi tunnustelemaan josko niitä potkuja alkaisi tuntua enemmänkin sivuista.
Masuasukki möllötti vatsassa hassussa nuokkuasennossa, riiputti päätään kun olisi masentunut ja jalat sykkyrällä. Siitä se sitten alkoikin heilumaan ja pyörimään ja näytti meille kuinka notkea onkaan.
Jossain vaiheessa tulikin se odotettu kysymys: katsotaanko sukupuoli? Siinä ultratäti hetken katsoi ja totesi vaan kylmänrauhallisesti: poikavauva se on, siellä se on pippeli pystyssä. En edes itse eka huomannut että pari kyyneltä vierähti mulla pitkin poskea. Ihanaa, pikku prinssi <3
RV 20+4
Mä en varmaan koko päivänä osaa tehdä muuta kun ajatella vauva-asioita. Oli taas niin ihanaa nähdä pikkuisen tanssit masussa ja tietää että pikku poju kehittyy hyvin.
Yritän nyt palata takas maanpinnalle pikkuhiljaa ja arki jatkuu, ei olisi viikko voinut paremmin alkaa. Aivan mahtavaa maanantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. onnea pojasta! :) nuo ultrat kyllä saa niin mahtavan tunteen aikaiseksi kun näkee pienen ihmeen masussa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Jep, se on kyl melkeen epärealistista ku näkee pikkusen pyörivän :)

      Poista