sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Potkuja

Viikko sitten mä tunsin ekat pienet potkut mahassa. Siitä lähtien yritin niitä tunnustella mutta hyvin harvoin mä niitä kuitenkaan laitoin merkille. Nyt viikonlopun aikana poika on alkanut potkia kun viimestä päivää. Iltasin varsinkin potkut tuntee erittäin selvästi, ihan kun se yrittäisi potkia itseään ulos tuolta vatsasta. Mä vieläkin spekuloin että onhan se varmasti ne potkut mitä tunnen, se ei jotenkin käy yhteen tämän mun vatsan kanssa kun se on niin pieni, mutta ei niistä kyllä voi erehtyä. Pari kertaa jäbä onkin potkassut niin kovaa että oikeen säikähdän, onneksi potkut ei vielä kuitenkaan satu, tuntuu ainoastaan kivalta kun ilmottelee itsestään ja joka päivä odotan että milloin se potkiminen alkaa.
Välillä vatsassa tuntuu outoa painetta, saattaa olla että poju kääntyilee ja työntää päätään jotenkin hassusti vatsaa päin niin että sen tuntee kunnolla, koska paine tuntuu aina vain vähän aikaa ja useita kertoja päivässä.
RV 22+3
Ensi viikolla onkin tiedossa neuvolaa, toivottavasti nyt saisi sen raskaustodistuksen niin edistäisi sitä asunnon saamista(tai niin ainakin toivon) ja pikkuhiljaa varataan myös neuvolalääkäriin aikaa.

Kivaa sunnuntai päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti