keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Lunta, lunta ja lisää lunta!





Me ollaan oltu kotona taas pari päivää sillä flunssa kummittelee vielä. Me ei päästy ensimmäiseen muskariin osaksi nuhan ja osaksi lumen takia. Tiet olivat niin tukossa että oltaisiin jääty vaunujen kanssa jumiin. Mua harmittaa todella paljon mutta ensi viikolla mennään vaikka sitten pulkan avuin jos lunta on edelleenkin samanlainen määrä.

Ollaan sentään leikitty takapihalla Oliverin ja Bambin kanssa sekä kaivettu etuovi esiin lumen takaa, ihan en neljän seinän sisälle ole meidän poikaa sullonut vaikka, kyllähän tuolla lumessa tekemistä keksii. Hassua miten talvesta nauttii niin paljon enemmän kun näkee mitä lumi saa aikaan lapselle. Oliver on aina yhtä hymyä koko ulkoilun ajan ja nauttii selkeästi tästä lumen runsaudesta. En mäkään kyllä valita. Saan hyvin liikuntaa kun yritän raivata ovien edustoja harjalla puhtaaksi(me ei omisteta omaa lumikolaa enkä jaksanut tarpoa varastotiloihin sellaista etsimään).

Mä alan kahvinkeittoon kun Oliver vihdoin nukkuu, tää päivä vietetään vielä kotona mutta huomenna voisi jo keksiä jotain muuta tekemistä, kivaa lumipäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti