lauantai 23. huhtikuuta 2016

TOUKOKUUN VAUVALISTA

Mä tein eilen pientä listan tynkää mitä meiltä vielä puuttuu vauvalle. Mitä enemmän mietin, sitä pidempi listasta tuli. Toivon mukaan vauvan syntymään on ainakin se kymmenen viikkoa jäljellä että saadaan kaikki hommattua. Otinkin toukouun projektiksi hommata kaikki puuttuva, jotta ollaan sitten valmiina kun vauva päättää tulla maailmaan.


Muutama tavara löytyy muualta jotka pitää hakea kotiin ensi kuun aikana, nämä ovat:

  • Tuplarattaat(saadaan nämä mun yläasteluokkalaiselta, enkä voisi olla kiitollisempi tästä avokätisyydestä!)
  • Sitteri(lainassa kaverillani)
  • Ensisänky(varastossa vanhemmillani). Toinen pinnasänky otetaan käyttöön kolmen kuukauden kohdalla, samalla tavalla kuin Oliverinkin kanssa.
Kaikki puuttuvat hygieniatarvikkeetkin olisi hyvä ostaa ensi kuussa, samaten vauvalle oma kylpypyyhe sekä peitto. Oliver ainakin nukkui vauvana suurimmaksi osaksi äitiyspakkauksen makuupussissa joita meiltä löytyy onneksi kolme kappaletta. Haaveilen myös swaddle up-kapalosta mutta saa nähdä jääkö se vain turhaksi haaveeksi, pärjättiinhän me ilman sellaista myös Oliverin ollessa vauva.

Suurimpana hankintana listalla on leikkimatto, joita olenkin selaillut netistä jo jonkin verran, vielä ei vain ole tullut täysin mieleistä vastaan. Metsästys siis jatkuu.


Vaipat sekä korvike kaiken varalta puuttuvat myöskin. Kaikki imetykseen tarvittava puuttuu myös paitsi imetysliivit, saa nähdä mihin ratkaisuun päädyn imetyksen suhteen, sen ajatteleminen aiheuttaa edelleenkin lievää ahdistusta.

Vähän turhakkeina haluaisin myös vauvalle vaunuverhon sekä sänkyverhon. Sänky tulee sijoittumaan olohuoneeseen joten haluaisin että vauva saisi oman "tilan" sillä verholla. Oma sophie the giraffe on myös listalla vauvalle.

Kaikki vaatteet meiltä löytyy, vanhoja sekä uusia. Niitä taitaa olla enemmän kuin tarpeeksi, tällä hetkellä vaatteita on viisi-laatikollinen lipasto täynnä + kaikki ulkovaatteet. Harsoja on myös uusia, tutteja löytyy tällä hetkellä kaksi sekä pulloja varuiksi.



Paljon on hankkimatta mutta enemmän on valmiina, kunhan vain saadaan kotiutettua kaikki. Ensi kuu on siis pyhitetty ainoastaan tavaran hankkimiselle, tästähän se Jonde lompakkoineen vasta innostuu, heh. Toukokuun lopussa mun olisi tatrkoitus myös pestä kaikki vauvan vaatteet, hankintalistalle menee myös siis hajusteeton pesuaine.

Mä jatkan nyt teen juomista jotta viimeisetkin flunssanrippeet häviäisivät, kivaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti