sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

SYNTTÄRIJUHLAT

Eilen vietettiin Oliverin synttäreitä lähisuvun sekä kavereiden kesken. Mä päätin että juhlat pidetään kaksi viikkoa ennen varsinaista synttäripäivää sillä koskaan ei tiedä millon lähen synnyttämään ja näin Oliver sekä juhlat saivat meidän täyden huomion.

Suolaiseen nälkään tehtiin kinkkunyyttejä, cocktailpiirakoita munavoin kera sekä hedelmävartaita. Makean nälkään taas oli mokkapaloja sekä täytekakkua. Karkkiakin oli tarjolla viime hetken päähänpistona. Tää oli toka kerta kun mä leivoin täytekakkua ja omasta mielestäni siitä tuli ehkä himpun verran kuivaa mutta ei siitä kukaan kyllä valittanut, leipominen oli aikamoisen työn takana kun en meinannut olla tyytyväinen kakun kokoon sekä koostumukseen. Ihan hyvä siitä onneksi loppupeleissä tuli!





Oliver oli innoissaan kaikista lahjoista ja avaaminen sujui jo huomattavasti paremmin kuin yksi vuotis bileissä. Synttärisankari sai myös puhaltaa kakusta kynttilän vaikka itse kakku ei herralle maistunut lusikallista enempää.

Mä tykkään paljon järjestää tällaisia juhlia mutta ei voi muuta sanoa kuin että onneksi synttärit ovat vain kerran vuodessa, sen verran kova homma tämä oli hoitaa viimesillään raskaana. Onneksi kaikki vieraat näyttivät viihtyvän ja Oliver tykkäsi, sehän tässä on tärkeintä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti