torstai 28. heinäkuuta 2016

VÄSYMYS

Oliver on reagoinut yöunillaan vauvan tuloon. Poika herää joka yö kahden tai kolmen aikaan ja kömpii meidän väliin. Tämä ei haittaisi jos Oliver tulisi sänkyyn vain nukkumaan mutta kun jäbä on ottanut tavaksi alkaa pelleilemään keskellä yötä eikä suostu enää nukkumaan. Tätä pelleilyä kestää pari tuntia eikä siihen näytä auttavan mikään, ei omaan sänkyyn laittaminen eikä meidän viereen ottaminen, molemmista alkaa järkyttävä itkuhuutorumba jos yritetään laittaa poika nukkumaan. Vaikeeta tästä tekee myös sen että vauvakin nukkuu sängyssämme joten tilaa ei paljoa ole ja joudutaan koko ajan katsomaan että Oliver ei esimerkiksi potkase vauvaa vahingossa päähän. Vasta puoli kuuden maissa poika on taas väsynyt ja nukahtaa. Tää on ihan super haastavaa koska vauvakin heräilee vähintään parin tunnin välein syömään joten unta ei kerry melkein ollenkaan. Jospa tämä olisi vain jokin vaihe joka menee ohi, nyt koitetaan taas jättää päiväunet pois jos se auttaisi tähän yölliseen kukkumiseen.


Oliverin uhma on kyllä huomattavasti lisääntynyt ja päivät ovat aikamoista taistelua välillä sillä Oliver ei välillä meinaa uskoa että kaikkea haluamaansa ei voi saada, mutta suurimmaksi osaksi päivät ovat juurikin sitä mitä odotinkin.
Meillä on rytmit hieman sekaisin vielä Oliverin heräilystä johtuen, herätään aamulla vasta puoli kymmenen maissa, mutta uskon että kunhan Jonde palaa töihin niin saadaan pikkuhiljaa kiinni siitä samasta tahdista kuin ennenkin. Laitan kaiken Jonden isyysloman piikkiin, kyllähän nyt saakin ottaa hieman löysemmin rantein?


Mä menen nyt Jonden ja Oliverin kanssa pihalle hetkeksi ennen kuin vauva herää, pikku bebe oli äsken kolme tuntia putkeen hereillä joten oli jo aikakin että pienet silmät painuvat kiinni. Mukavaa torstaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Meillä oli aiemmin yöheräilyjä, raivareita ennen ja jälkeen siskon syntymän. Nyt on tasantunut vauvan kasvaessa, mutta helpotti vasta kun otime pojan patjalle meidän sängyn viereen nukkumaan. Tyttö on nukkunut nelikuisesta lastenhuoneessa ja nyt kaikki ovat tyytyväisiä öihin. Meidän pitäisi siirtää poika jossain vaiheessa omaan sänkyyn mutta en kiirehdi asian kanssa vielä. Päikkärit nukkuvat lastenhuoneessa. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyl luulis että tää jossain vaiheessa tasaantuu! Onhan tää meille kaikille kuitenkin ihan uus tilanne. Viime yö meni onneks jo paremmin esikoisen osalta!

      Poista