lauantai 19. marraskuuta 2016

AFTER PREGNANCY

Mä otin itseäni kuukausi sitten kunnolla niskasta kiinni ja tilasin itselleni Fitverstaan kautta After Pregnangy-ohjelmapaketin. Pakettiin kuuluu kuuden viikon treenit ja ruokavalio. Ruokavaliota en noudata mutta pyrin syömään yleisesti terveellisemmin ja herkut olen jättänyt pois, niitä kuitenkaan itseltäni kieltämättä. Tarkoituksenihan ei siis ole laihtua, ainoastaan kiinteytyä ja saada parempi kunto. Kolme viikkoa olen aktiivisesti harjoittanut lihaskuntoa sekä hikilenkkejä kävellen. Nyt huomaan että olo on ehkä parempi kuin ennen ja virtaa riittää vaikka luulisi että katkonaiset yöunet verottaisi kroppaa jonkin verran.


Treenaaminen on ainakin tähän asti ollut mahdollista sillä Jonde on ollut kotona. Maanantaina alkaa taas työt joten saa nähdä saanko esimerkiksi lihaskunnot tehtyä jos molemmat pojat ovat hereillä. Onneksi Oliver on välillä innokkaasti mukana tekemässä liikkeitä joten jos Noel nukkuu aamupäivällä pidemmät päiväunet on mun mahdollista saada jumpat tehtyä, lenkit onneksi sujuvat tuplien kanssa sutjakkaasti.

Pyrin tekemään neljä lihaskunto treeniä viikossa sekä kävelylenkkejä niin että hiki virtaa kaksi tai kolme viikossa. Tällä viikolla saldona on viisi lihaskuntoa ja kolme lenkkiä. Lisähaasteena aloitin 30 päivän vatsalihas-haasteen. Rakoa vatsalihasten välissä ei enää ole joten sen puolesta uskallan tehdä kaikkea eikä sektioarpikaan enää kipuile.


Mä pystyn nykyään jopa haastamaan muutamaa liikettä kahvakuulalla ja liikkeet eivät enää tunnu täydeltä tapolta. Kivaa huomata että kehitystä siis tapahtuu kun vaan jaksaa tehdä. Ton ohjelmapaketin avulla sain itselleni koko kropan kattavat lihaskunto treenit joita en olisi itse osannut kasata. Otan myös vinkkejä ohjelmapaketin ruokavaliosta, priorisoin proteiniin joka aterialla ja yritän syödä viisi kertaa päivässä, huomattavan usein se kuitenkin jää siihen neljään sillä välipalaa on mahdotonta ehtiä syömään. Vesipullokin kulkee pissismäisesti mukana ja tällä hetkellä juon noin kaksi litraa vettä päivässä sen suositellun kolmen sijaan.


Matka kiinteämpää kroppaa päin jatkuu ja toivonkin että liikunta sekä terveellisemmät elämäntavat ovat tullut jäädäkseen. Kunhan en ota liian tiukkaa linjaa itseni kanssa luulen että tämä saattaa jopa olla pysyvää. Nauttikaa aurinkoisesta lauantaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti