perjantai 25. marraskuuta 2016

NOELIN 4KK NEUVOLALÄÄKÄRI

Noelilla oli tänään neuvola, vaikka edellisestä on vasta kuukausi tuntui tauko kuitenkin pitkältä. Neuvolan yhteydessä oli myös lääkärintarkastus.

Mitat(suluissa 3kk mitat)

Paino: 6580g(5730g)
Pituus: 64,3cm(60,5cm)
Päänympärys: 42,3(41,1)

"Iloinen, hymyilevä poika. Kasvaa tasaisesti. Jäntevä, tarkkaileva. Sydän 0. Keuhkot 0. Vatsa 0. Lonkat norm. Kivekset +/+. Kaikki hyvin."



Me ollaan nyt pidetty viitisen päivää taukoa kiinteiden kanssa sillä selkeesti vauvamme ei ollut siihen vielä valmis. Huomenna uusi yritys ja neuvolatäti sekä lääkäri kehotti kokeilemaan ihan pienillä annoksilla joka päivä niin että koostumus tulee tutuksi. Saa nyt nähdä miten käy. Sitten kun Noel osoittaa valmiuksia istumiseen haluaisin kovasti perehtyä sormiruokailun saloihin. Onneksi tässä on pari kuukautta aikaa esimerkiksi lukea aiheesta.

Meidän kuopus on seuraa rakastava ja hyvin tarkkaileva poika. Yksin ei viihdytä melkein ollenkaan vaan koko ajan pitäisi olla vieressä joku ihminen ketä seurata. Eilen vauvamme kääntyi ensimmäistä kertaa selältä mahalle pariinkiin otteseen. Korviketta menee noin litran verran vuorokaudessa, öisin syödään kerran 4-5 aikaan jonka jälkeen vesseli jatkaa uniaan vielä kahdeksaan tai yhdeksään asti. Välillä unen saanti on pienen työn takana ja saattaa mennä tuntikin että uni tavoittaa pikkuisen beben aamuyöllä. 

Noel nukkuu yleensä kolmet päiväunet päivässä, kaksi ekaa noin tunnin kestoiltaan ja illan päiväunet sitten 10-30min. Yöunille mennään yhdeksän aikoihin. Poika hurmaa jokaikisen ihmisen, neuvolantädeistä Jonden raavaisiin kavereihin, enkä yhtään ihmettele tuolla hymyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti