tiistai 27. joulukuuta 2016

24.12-27.12.2016

Joulu tuli ja joulu meni. Hassua että sitä odottaa kuin kuuta nousevaa ja sitten se onkin ohi ennen kuin ehtii riisipuuroa sanomaan. Mä myös otin hävyttömän vähän kuvia sillä en halunnut viettää joulua kamera tai puhelin kädessä. Meidän joulu koostui lähinnä sukulaisista, hyvästä ruoasta ja lahjoista.

Aattoaamuna Oliver sai avata meiltä yhden lahjan sekä kummien antamat lahjat. Hieman kello yhdentoista jälkeen siskoni tulivat meille katsomaan lumiukon sekä syömään riisipuuroa. Meistä kolmesta lähtee aivan kamala kälätys jota mä itse rakastan mutta perheen miespuoliset eivät taida sitä arvostaa, Oliver oli kuullemma sanonut meille hiljaa kun yritti katsoa jotain ohjelmaa telkkarista.



Aatto vietettiin mun vanhemmilla jossa meidän perheen lisäksi oli luonnollisesti mun vanhemmat, siskoni, tätini ja setäni sekä isovanhempani. Syötiin taas pitkän kaavan mukaan, alkupaloina juustoja, kalaa, rosollia, perunaa sekä erilaisia leikkeleitä. Pääruoaksi oli kinkkua, laatikoita sekä herneitä. Mä tein taas saman minkä teen joka vuosi, syön aivan liikaa alkupaloja eikä tilaa jää paljoa pääruoille. Jälkiruoaksi oli luumuvaahtoa joka oli superhyvää.
Meidän pojat saivat älyttömän paljon lahjoja ja hirveä rapina kuului kun Oliver availi paketteja.





Joulupäivänä oli vuorossa Jonden vanhemmat. Heti kun päästiin sinne oli vuorossa taas lisää lahjojen avaamista. Lahjojen avaamisen jälkeen oli taas kinkun aika. Syötiin mahamme täyteen hyvää ruokaa ja jälkiruoaksi taas hieman erilaisella reseptillä tehtyä luumurahkaa ja kermavaahtoa. Oliver viihtyi uusien lelujen parissa hyvin melkeinpä koko loppupäivän Poikien mentyä nukkumaan pelattiin Jonden vanhempien sekä veljen kanssa Trivial Pursuitia, musta tuntuu etten ole ikinä pelannut yhtä hauskaa peliä kuin silloin.



Tapaninpäivänä suunnattiin mun pikkusiskoni kanssa tuhlaamaan saatuja lahjakortteja. Vietiin Bambi ensin kotiin ja Jonde jäi poikien kanssa vielä hetkeksi vanhemmilleen. Vietettiin Totin kanssa nelisen tuntia shoppaillen ja kahvitellen. Teki hyvää laittaa hetkeksi aivot narikkaan ja ostella sydämensä kyllyydestä. Kotiin päästyäni oli Jonde vastassa poikien kanssa ja vietettiin rauhallinen koti-ilta.


Tänään oli taas paluu arkeen mikä ei mua haittaa ollenkaan. Ihanaa taas päästä takaisin omiin rutiineihin ja juttuihin. Vaikka joulu oli mitä kivoin, oli ihanaa viettää rauhallinen päivä poikien kanssa. Käytiin lenkillä, muovailtiin uusilla muovailuvahoilla, piirrettiin uusilla kynillä, syötiin jotain muuta kuin jouluruokaa sekä leikittiin uusilla legoilla.





Molemmat pojat tuhisevat untaan ja taidan piakkoin itsekin mennä nukkumaan, kivaa tiistai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti