perjantai 14. marraskuuta 2014

4kk neuvolalääkäri

Tänään käytiin taas kuukauden tauon jälkeen neuvolassa ja yhteydessä oli myös lääkärintarkastus. Musta tuntuu että tää kuukaus on mennyt muita hitaammin, vaikka juuri tän kuun aikana Oliver on oppinut uusia juttuja enemmän kuin ikinä. Oliver täyttää siis kahden päivän päästä neljä kokonaista kuukautta joten tämä oli otollinen päivä 4kk neuvolalle.

Mitat(suluissa 3kk mitat)

Paino: 5770g(5190g)
Pituus: 60cm(57,5cm)
Päänymäpärys: 40cm(38,4cm)

Mä kirjottaisin tähän mitä lääkäri kirjoitti neuvolakorttiin mutta en oikeesti saa selvää siitä käsialasta. Mutta pääasiassa siinä lukee että Oliver kasvaa omalla kasvukäyrällä, on terve poika ja kaikki on miten kuuluukin olla. Ei karsasta, korvat hyvässä kunnossa(jos noin voi sanoa)ja sanoi muutenkin että on jäntevä poika, hirveä meno päällä ja juttua tosiaan riittää. Lääkäritäti oli venäläinen nainen joka puhui hyvin epäselvää suomea, jouduin monta kertaa kysymään että mitäköhän nyt sanoit ja tuli tyhmä olo kun rouvaparka joutui toistamaan itseään koko ajan, onneksi oli hyvin mukava täti kyseessä eikä näyttänyt loukkaantuvan siitä että kyselin uudestaan sanomisia.

Ensi viikolla meillä aloitetaan soseiden syöminen. Mä olen päättänyt tehdä kaikki kasvisoseet itse, tosin siihen tarvitsen soseuttimen joka toivon mukaan on osa meidän keittiön varustusta joulukuussa. Siihen asti olen laiskempi äiti joka ostaa soseet kaupasta, hedelmäsoseet ajattelin kyllä muutenkin kaupasta ostaa, mutta heti kun sen soseuttimen saan kotiin, teen kasvis/lihasoseet perinteiseen tapaan itse.

Meillä ollaan oltu kipeitä koko viikko, ihmeen kaupalla meidän vauva ei kuitenkaan ole vieläkään sairastunut, ja mullakin kuume kesti vain päivän, yskä tosiaan ei vieläkään ole haihtunut. Nyt Jonde on kuin kuolleista noussut, ja raukkaparka makaa sohvalla jo toista päivää kuullostaen Nylon Beatin Jonnalta. Toivottavasti se kohta menisi ohi.

Nyt mä menen keittämään ja juomaan kahvia ennen kuin jäbä herää päikkäreiltä, mukavaa perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti